Dit forløb

Hos Thomas Kjær Uhlig er vi specialister i at lave øjenlågsoperationer og kosmetiske behandlinger / rynkebehandlinger med fillers som Restylane / Juvedérm samt Botox / Azzalure. Vi er specialuddannede og førende indenfor disse områder, og vi bruger altid de nyeste metoder og mest effektive teknikker. Vi ser ansigtet som en helhed og er eksperter i at se, hvad der skal til for du får et mere friskt look.

Inden enhver behandling taler vi sammen om dine ønsker og drømme, og om hvad du gerne vil have forandret kosmetisk i ansigtet. Vi vil på alle måder bistå dig med at finde frem til, hvordan dine ønsker og drømme bedst muligt forenes med, hvad du finder realistisk og gerne vil.

Alle vores behandlinger foregår i trygge og smukke rammer i vores speciallægeklinik på Frederiksberg, København.

Det tilbyder vi – øjenlågsoperationer og kosmetiske behandlinger

Vi tilbyder behandlinger, der forskønner og forfrisker ansigtet, samtidig med, at vi har øje for hvordan netop din personlighed fremhæves på en naturlig måde. For os er det meget vigtigt, at det ser naturligt ud.

Find din vej i vores rynkeguide og bliv endnu klogere.

Dit forløb begynder med en gratis konsultation

  • Kom til gratis konsultation: Du kommer til en gratis og uforpligtende konsultation på klinikken, hvor du får personlig rådgivning om de optimale muligheder i forhold til dine ønsker og mål. Vi lytter til dine ønsker og oplyser dig om mulighederne, vi tilbyder.
  • Vi lægger en plan: Sammen lægger vi en behandlingsplan som skræddersyes til dine behov og forventninger. Hvad skal der ske her og nu. Skal vi forandre og / eller forbedre din hud eller ansigtsproportioner. Hvordan holder vi bedst resultaterne ved lige og hvornår skal du i givet fald komme til næste behandling hvis ingen skal lægge mærke til forandringerne. Alle kunder skal have forskellige planer.
  • Selve behandlingen/operationen: Du er i trygge hænder. Vi forbereder dig altid grundigt op til selve behandlingen og lægger vægt på, at du har ro før, under og efter behandlingen. Ofte er du inde og ude af klinikken efter få timer og kan genoptage dine normale aktiviteter.

Vores erfaring – din tryghed

Vi har mange års erfaring og er specialuddannede i kosmetiske behandlinger. Vi er stolte af vores arbejde, for vi ved, at vi gennem årene har hjulpet mange til et bedre humør, højere selvværd og større velvære.

Vi lader os inspirere af de nyeste metoder og trends på verdensplan og efteruddanner os løbende. Vi bruger kun de bedste produkter på markedet, og vi bestræber os altid på at informere grundigt og besvare alle spørgsmål, inden vi sammen laver din behandlingsplan. Vi sikrer også, at du har den rette behandler hele vejen igennem dit behandlingsforløb og er i tæt dialog med os.

Ønsker du at modtage behandling hos os, skal der altid gå to dage fra konsultationen til behandlingen kan foretages. Det er et krav fra Sundhedsstyrelsen, men det er også vores erfaring, at mange er glade for lidt tid til at tænke over, hvad de præcist vil have lavet.

Alle kan se forskel – Ingen ved hvorfor!

Comments are closed.