Vores vision

Vores kosmetiske behandlinger.

Alle kan se forskel – Ingen ved hvorfor!

Tænker du tit over, hvad der ikke passer så godt til din personlighed? Hvad du gerne ville ændre? Hvad der kunne få dig til at se friskere ud? Hvad du gerne vil udstråle? På klinikken bruger vi hver dag kosmetiske behandlinger til at hjælpe dem, som gerne vil have et friskere udtryk og den rigtige udstråling. Vi hjælper alle dem, der kigger sig i spejlet og lidt for ofte tænker, at det, de ser, ikke helt passer til, hvem de er og vil være. Vi kalder det Ydre skønhed – Indre balance. Og det er det, der er vores vision med vores kosmetiske behandlinger – at skabe udstråling, der skaber velvære, tilfredshed og glæde, så der kommer balance mellem dit ydre og dit indre.

De bedste resultater er dem ingen kan se

Vores kosmetiske behandlinger er effektive og præcise. Hurtigt og diskret giver de dig den forandring, der passer til dig. Vi er eksperter i at se hvad der skal til, for at give netop dig en wauw-oplevelse.
Vi laver kosmetiske behandlinger med de førende, sikre og velafprøvede produkter Botox/Azzalure samt Restylane og Juvéderm. Behandlingerne foregår med små præcise indsprøjtninger. De har en hurtig virkning og bruges blandt andet til at fjerne bekymringsrynker og rynker omkring munden eller til at lave læbeforstørrelser og markere linjer og ansigtstræk.

I klinikken er vi også specialister i øjenlågskirurgi af både øvre og nedre øjenlåg, så dine øjne og hele din ansigtsudstråling igen kan komme til at se friskere ud. Vi bruger kun de teknikker og metoder, der sikrer de mindst synlige ar og de bedste resultater for dig.

Skru tiden tilbage med kosmetiske behandlinger

Forskønnelse og udskydelse. Der er forskellige typer rynker og træk. De rynker og træk, vi er glade for, fordi de giver os karakter og viser vores livserfaring. Og så er der dem, som vi synes, får os til at se ældre og mere triste og trætte ud, end vi føler os. Vi lever i dag længere, er aktive længere og friskere længere, men årene sætter deres naturlige præg på vores udseende – særligt i ansigtet. Mange føler derfor ikke, at rynker og hængende ansigtstræk, de knapt så fyldige kinder, de triste mundvige og trætte øjne lever op til det, de føler sig som og gerne vil udtrykke. Målet er, at vi skal ligne os selv på en god dag, gerne for 10 år siden.

Det skal føles og se naturligt ud

Vores mission er at skabe det, som føles naturligt og rigtigt for dig. Det betyder ikke en total foryngelse eller forvandling, men at skabe det, der passer til din personlighed, så du – når du kigger dig i spejlet – smiler og tænker, at det er den, du er. Og vi sørger altid for, at din kosmetiske behandling er designet, så du bevarer din mimik, karakter og personlighed. Det, som føles naturligt for dig, er det, vi hjælper dig med at opnå.

En sikker og tryg forandring

Vi bruger al vores viden og erfaring til at skabe det udseende, du ønsker, og som vi kan stå inde for. Vi udfører principielt kun etisk forsvarlige kosmetiske behandlinger, som på lang sigt vil glæde dig. Vi behandler altid med æstetik og respekt som to kerneværdier, så du får en forskønnelse og samtidig bevarer et mimikfyldt ansigt og dine individuelle træk.

Vi indleder altid et forløb med en gratis konsultation og gennemgang af dine muligheder for at skabe en øget balance og harmoni i dit ansigt.

Det hjælper en øjenlågsoperation dig med

Det er helt naturligt, at tyngdekraften sætter ind ved øjnene, men det er heldigvis også noget, vi på klinikken er specialister i at operere, så du kan få en friskere udstråling tilbage.
Vi tilbyder kirurgiske øjenlågsoperationer af øvre og nedre øjenlåg.

Øjnene er dem, vi først søger kontakt med – når vi møder hinanden, ser på og taler med hinanden. Dine øjne udstråler din personlighed og sindstilstand, og vi vurderer hurtigt på øjnene, om en person er træt, mon har sovet dårligt, er sløv eller udmattet. Og hvis øjenlågene er hængende eller trætte, så er det også det signal, man sender.

Ansigtet må aldrig blive mimikfattigt, og man skal bevare sin levende udstråling. Her er især øjenomgivelserne et følsomt område, ikke mindst med henblik på at sikre et dejligt og varmt smil, når det ønskes. Derfor er det helt afgørende, at denne type behandling altid foretages af specialuddannet personale med både maksimal viden om muskulaturen omkring øjnene og stor indlevelse i, hvad der er bedst for dig.

Det hjælper Restylane Filler behandlinger dig med

Kosmetiske behandlinger med Restylane kan både forandre og forbedre. Med få behandlinger med Restylane kan du få forynget huden, mindsket furer og rynker i ansigtet samt få friskheden igen. Restylane Fillers kan eksempelvis give dig fyldigere og mere markerede læber samt mindske de hængende mundvige.

Overvejer eller ønsker du, at få et glattere og friskere ansigt, så anbefaler vi vores populære behandlinger med Restylane Vital. Denne Restylane Skinbooster behandling hjælper dig med at genoprette din huds fugtbalance og forbedrer din huds struktur, spændstighed og fasthed.

Kosmetiske behandlinger med Restylane er en nem og hurtig behandling. Hvor nogle typer Restylane behandlinger er uden såkaldt down-time, kræver andre et par dage for at hæve af. Som oftest kan du, med et friskere look, forholdsvis hurtigt genoptage dine normale aktiviteter.

Det hjælper Botox behandlinger dig med

Kosmetiske behandlinger med Botox giver dig hurtigt et yngre og friskere udseende. Botox er specielt egnet til og det bedste valg, når det kommer til rynkebehandling i den øverste del af ansigtet. Vi ser simpelthen mere friske og yngre ud efter en Botox behandling.

Med Botox kan vi tilbyde dig en af de mest udbredte og populære kosmetiske procedurer – nemlig Botox til behandling mod ansigtsrynker. Behandlingerne forbedrer og opfrisker dit udseende ved blandt andet at reducere bekymringsfurer, smilerynker ved øjnene (kragetæer), panderynker og andre rynker, du gerne vil have reduceret.

Botox behandlinger er en nem og hurtig behandling uden såkaldt down-time, der gør, at du allerede efter få dage mærker effekten af et friskere og yngre udseende.

Vores sind påvirkes af vores udseende

Der er en såkaldt bio-feedback mekanisme mellem ansigtets muskulatur og hjernen. Det er påvirkningen af denne, der får os til at mene, at et ændret udseende kan forandre os.
Vi har lært at se ud på en bestemt måde, hvis vi er glade eller bekymrede. Vi har lært at hænge med hovedet og skuldrene og se ned i gulvet, hvis vi er deprimerede eller kede af det. Men vi kan udnytte denne mekanisme i omvendt rækkefølge. Hvis vi smiler, vil vi fortælle vores hjerne, at vi er glade, og hvis vi retter os op, trækker skuldrene tilbage og skyder brystet frem, vil vi fortælle vores hjerne, at vi kan klare problemerne.
Erfaringer viser, at vi kan opnå en lignende effekt ved øjenlågskirurgi og ved at ændre balancen i ansigtets muskulatur med Botox, Restylane og tilsvarende præparater.

Det skyldes dels, at vi faktisk kommer til at føle os trætte, når øjenlågene hænger, og dels, at ansigtet har muskler, som virker på kryds og tværs. Den ene muskel trækker mundvigen op i et smil, den anden trækker den ned i en sur mine osv. Da tyngdekraften gennem årene sætter sine spor i ansigtet, vil de muskler, der trækker nedad have en fordel, og så kan vi udligne styrkeforholdet ved at hjælpe den muskulatur, som trækker op. Det kan gøres ved at nedsætte aktiviteten i den modsatrettede muskel med fx Botox. Vi kan også glatte rynker med både Botox (der dæmper muskelaktiviteten i den pågældende muskel) og Restylane (der er en filler, der består af hyaluronsyre, som findes naturligt i huden – dog i mindre grad med alderen, med følgende vævstab og rynker). Begge produkter giver dig en lille fordel i bestræbelsen på at bevare det udseende, du er glad for.

Når du skal vælge din behandler er det, efter vores mening vigtigt, at du vælger én som betragter æstetik på samme måde som du selv. Du skal have tillid til din behandler og ikke mindst til, at vedkommende har et ønske om at ramme præcist det udtryk du efterlyser. Sørg altid for at se, at de billeder du bliver vist, er udført af din behandler. Så ved du hvad du kan forvente!

Så naturligt kan det gøres!

 

Comments are closed.