Tidligere nyhedsbreve

5. oktober 2018:  Sensommerkampagnen “Hønsemås” Og Ansigtsbehandlinger Med Beauté Pacifique – Kun 7 Pladser!

TKU Speciallægeklinik

eftera%CC%8Ar2017-e1507973742216-580.jpg

Ansigtsbehandlinger og Sensommerkampagne på rynker omkring munden.

Så er det blevet efterår, og de smukke farver er så småt begyndt at titte frem.

IMG_0123-e1537818376566-249x300.jpg

Anne Birgitte er lige kommet hjem fra International Strikke Festival på Fanø. En skøn og inspirerende tur med lækre farver. Efterårets projekt blev valgt, og der bliver brug for tålmodighed og omhu 🙂 Det bliver et skønt sjal fra Christel Seyfarth, og jeg synes, at jeg vil dele det med jer 🙂
Jeg bliver glad bare af at se på det.

 

Efter denne sommer med meget sol og varme, vil vi gerne forkæle jer lidt ekstra. Derfor tilbyder vi denne gang både skønne luksusansigtsbehandlinger samt dejlige kampagner med fokus på, at få minimeret rynkerne omkring munden.

Vi glæder os som altid til at byde jer velkommen i klinikken.

Luksus ansigtsbehandlinger med Beauté Pacifique

Mie-BP-ansigtsbeh-228x300.jpg

Endnu en gang kommer Mie fra Beauté Pacifique og forkæler 7 heldige kvinder eller mænd med 1 times lækker ansigtsbehandling. Denne dag er således kun for behandlinger og ikke en almindelig scanningsdag.

Skynd dig og book en tid, og prøv de nye produkter fra Paradoxe serien.

Torsdag d. 11. oktober kl. 10-18

Behandlingen koster kr. 595,-, men køber du Beauté Pacifique produkter for et tilsvarende beløb, er behandlingen gratis.

Behandlingen inkluderer:

Ultralydsscanning og hudanalyse, afrensning, peeling og rensende maske. Massage af ansigt og dekolletage med Paradoxe Olie, samt afsluttende serum, creme og produktinformation.

Da det er først til mølle princippet, skal du skynde dig at sende en mail til info@tku.dk, gerne med et ønske om tidspunkt. Tiderne forsvinder ofte meget hurtigt.

Kampagne Hønsemås 🙂

133.02.01-dermaroller-hjemmerullesaet-edermastamp-rynker-omkring-mund-closeup-600x375.jpg

Rynker omkring munden opstår lettere, når vi mister volumen på læberne. Mundvigene begynder at hænge, og vi kommer til at se lidt mere “stramme” ud. Mange af vores patienter er, forståeligt nok, bange for at få filler i læberne, da de alle har set eksempler på læber, de ikke synes om. Læber kan laves meget naturligt og de bedste læbebehandlinger er, efter vores mening, dem som ingen lægger mærke til.

restylane-laeber-botox-mundvige-close-up-02-600x375.jpg

Så hvis du synes du ser sur ud, og er ked af dine rynker omkring munden, så er Kampagne Hønsemås måske noget for dig. Da alle jo ikke skal behandles på samme måde, har vi lavet 3 forslag til, hvordan sådanne behandlinger kan stykkes sammen.

0002-04-Restylane-laeber-600x374.jpg

For alle 3 behandlingsforslag gælder, at de skal være udført inden udgangen af november.

1: Du har stadig pæne læber, men er ked af dine rynker omkring munden. Med andre ord ønsker du en let og diskret genopfriskning. Pris kr. 3.000,- (normalpris kr. 3.500,-)

Denne behandling inkluderer 1 ml filler til de fine linjer omkring munden og/eller til diskret læbekant og linjer.

2: Du har mistet volumen i læberne og der er en del rynker omkring munden. Her får du en kombination af let spændstighed til læberne samt behandling af rynker omkring munden. Pris kr. 5.000,- (normalpris kr. 6.700,-)

Denne behandling inkluderer 2 ml filler, både til læber samt rynker omkring munden. Denne behandling skal muligvis udføres over et par gange.

3: Du har mistet volumen i læberne, mundvigene er begyndt at hænge og du har også rynker omkring munden: Denne behandling sammensættes alt efter hvad der er optimalt for dig. Det kan være filler alene eller i kombination med Botox. kr. 7.000,- (normalpris: kr 9.400,-)

Denne beh. inkluderer 3 ml filler eller 2,5 ml filler kombineret med btx for triste mundvige. Denne behandling skal udføres over et par gange.

restylane-laeber-og-mundvige-01-600x375.jpg

Er du i tvivl om hvilken behandling der er den rigtige for dig? Så ring til os, så skal vi nok hjælpe dig.

Er du allerede patient hos os, kan du blot bestille en tid. Hvis ikke, skal du til en konsultation hos os senest 2 dage inden behandling.

Skriv til os på info@tku.dk eller ring til os på 3888 7500 og bestil en tid der passer dig.

Klinikken holder ferielukket lige nu, men vi er tilbage i klinikken tirsdag d. 9/10.

Følg os gerne på Facebook
På Instagram skal du blot følge TKU.dk

På gensyn i klinikken, vi glæder os som altid til at se dig.

Mange efterårshilsner

Thomas & Anne Birgitte 🙂

Thomas Kjær Uhlig
Kosmetisk Speciallægeklinik

Rathsacksvej 1, 2. th.
1862 Frederiksberg C
Telefon: 38 88 75 00
info@tku.dk

www.tku.dk

2. september 2018:  Sensommer og Skinbooster 30% rabat – Scanningsdag og 20% på Beauté Pacifique – Øjenlåg

TKU Speciallægeklinik

Senommerkampagne på Reboost med Restylane Skinbooster

Sikken en sommer vi har haft! Masser af sol, blå himmel og alle muligheder for at nyde den danske natur og Danmarks smukke seværdigheder. Vi håber, at I alle har fået det ud af sommeren I gerne ville, om det så har været at slappe af i hængekøjen, danse hele natten, eller få sat taget på huset i stand. Eller måske lidt af det hele?

Vi er jo nødt til at nævne, at så meget sol kan tørre din hud ud, så derfor har vi sammensat lidt forkælelse til dig og din hud.

30% rabat på Reboost med Restylane Skinbooster

Vi er mange der elsker vores Skinbooster da vi kan se, at den har stor effekt på vores huds kvalitet. Den er en unik måde at bevare spændstigheden og fugtighed i huden. Rynker som jo kommer med alderen er bare mere klædelige, når vores hud samtidig er frisk og velfugtet og ikke tør, som en rosin. Så HUSK at bestil en tid til et Reboost. Ønsker du at starte med Skinbooster behandling så finder vi også et tilbud til dig. Ring på 3888 7500, så finder vi en tid der passer dig.

Bestil din tid til Reboost i september:

Kampagnepris: kr. 3.150,-  • Normalpris: kr. 4.500,-

(Behandlingen inkluderer 2 ml Restylane Skinbooster, og skal være udført inden udgangen af oktober 2018)

Scanningsdag og 20% rabat på alle produkter fra Beauté Pacifique – kun denne dag!

Torsdag d. 6/9 kl. 10.00-18.00

Nu kan du igen komme og få scannet din hud. Få et godt råd til hvordan du fugter og plejer den her efter den skønne sommersol har skinnet på den. Mail til info@tku.dk eller ring på 3888 7500, for at bestille tid til scanning eller drop-in, og få en dejlig kop kaffe, mens du venter på at komme til.

Søde og dygtige Mie fra Beauté Pacifique ultralydsscanner din hud – ganske gratis. Hør hvad der er bedst til netop din hudtype, og forsyn dig med hvad du end måtte mangle.

Paradoxe serien udvides med to fantastiske produkter

Måske kender du allerede den prisvindende Paradoxe-serie fra Beauté Pacifique. Ellers er tiden måske inde. Serien udvides nu med en natcreme og en øjencreme. Kom og prøv de nye produkter og hør om de specifikke egenskaber cremerne har.

Fugtmasker fra Dermaroller

Som en ekstra lille gave til dig, har du nu mulighed for at købe 2 stk. masker for kun kr. 100,- Prøv dem og mærk forskellen og ja 🙂 vi er ude på at gøre dig afhængig!

Vi løfter dine tunge øjenlåg

Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg, er ikke bare den mest almindelige øjenlågsoperation, men også det hyppigst udførte kosmetiske indgreb overhovedet. Dette fordi vores øjne er så vigtige for vores udtryk og udstråling.

Alle får med alderen løsere hud omkring øjnene. De øvre øjenlåg kan danne folder og nogle gange nærmest lægge sig henover øjenvipperne. De nedre øjenlåg kan komme til at hænge og danne en slags poser under øjnene.

Nogle gange kan øjnene åbnes lidt med Botox eller Restylane, men ofte vil en øjenlågsoperation, der ganske enkelt fjerner den overflødige hud, være det bedste til at løse problemet. Vi stiller vores faglige ekspertise til din disposition og rådgiver dig om, hvad der er bedst.

Øjenlågskirurgi er en enkel procedure, og du bliver grundigt forberedt. Mærkerne efter operationen er forholdsvis diskrete, og efter noget tid bliver de nærmest usynlige. Af hensyn til ansigtets symmetri behandler vi som udgangspunkt begge øjne samtidig. Din øjenlågsoperation af tunge og trætte øjenlåg, udføres med specialiserede teknikker af Speciallæge Thomas Kjær Uhlig i trygge og smukke rammer i vores klinik på Frederiksberg, København.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Følg os gerne på Facebook
På Instagram skal du blot følge TKU.dk

På gensyn i klinikken, vi glæder os som altid til at se dig.

Sensommerhilsner

Thomas & Anne Birgitte 🙂

Thomas Kjær Uhlig
Kosmetisk Speciallægeklinik

Rathsacksvej 1, 2. th.
1862 Frederiksberg C
Telefon: 38 88 75 00
info@tku.dk

www.tku.dk

Comments are closed.