Neulash

NeuLash – Vippeforlængende produkt med fantastisk virkning

neulash_oejenvipper_laengere

NeuLash, til alle os der ønsker at vores øjenvipper bliver længere og tættere

Ønsker du, at dine egne vipper vokser sig længere og fyldigere, så prøv Neulash. Dette serum påfører du hver aften som en eyeliner langs vipperoden og i løbet af bare 4 uger vil du se flotte resultater.

Hvad er NeuLash?

NeuLash er en sikker og effektiv serum, der forstærker øjenvipperne. Serummet er klinisk testet, og forskning har vist, at det er yderst effektivt. Dette næringsrige serum har mange fordele. I løbet af 30 dage ser vipperne bedre ud og de er blevet synligt længere. Vipperne bliver tykkere, stærkere og der kommer flere af dem! Den maksimale effekt opnås efter 3 måneders daglig brug. Herefter er det tilstrækkeligt at benytte Neulash 1-2 gange om ugen for at vedligeholde resultatet.

Hvem ønsker sig ikke længere og fyldigere øjenvipper?

Alle som ønsker flottere vipper kan bruge Neulash. Vipperne mættes med fugt hvorved deres smidighed, elasticitet og glans øges.

lange-oejenvipper-neulash-foer-efter

Eksempel på vipper efter 3 måneders brug af Neulash.

Hvorfor bliver vipperne længere?

Grunden til at vipperne bliver længere er, at de får tilført de optimale næringsstoffer. Dette bevirker at vipperne bliver siddende i længere tid inden de afstødes. Da vipperne konstant vokser, når de derfor at blive længere inden man taber dem. Og da de bliver siddende længere når der at komme nye vipper frem imellem de eksisterende, så de på den måde også forekommer tættere.

Aminosyrer hjælper med at styrke og beskytte vipperne. Vippernes fleksibilitet og elasticitet fornyes og forbedres, så de ser fyldigere, tættere, sundere og ganske enkelt flottere ud.

  • Når vipperne når deres fulde potentiale, giver de et mere fyldigt, buet og glansfyldt indtryk.
  • NeuLash er ikke testet på dyr. Det indeholder ikke parabener eller parfume.
  • Produktet giver et synligt resultat allerede efter fire ugers brug.
  • Fortsæt med at bruge Neulash for at bevare dine vippers udseende, når du har opnået det ønskede resultat.

Hvordan bruger man Neulash?

Neulash påføres dagligt præcis som en eyeliner. Den påføres om aftenen, på renset hud langs vippekanten af de øverste øjenvipper. Ønsker du også længere nedre vipper påføres Neulash også langs vippekanten her. På samme måde kan du også anvende Neulash på dine øjenbryn.

NeuLash indeholder de nødvendige proteiner og vitaminer samt blødgørende og foryngende ingredienser, der bidrager til at styrke de eksisterende vipper og øger væksten af nye.

neulash-lange-vipper-side-foer-efter

Samme eksempel som vist ovenfor – her set fra siden.

Til både mænd og kvinder
NeuLash er det ideelle produkt til kvinder og mænd med sprøde, tynde eller korte øjenvipper samt personer, der bruger kontaktlinser eller har forlængede vipper.

Også kunder, der har fået strålebehandling eller kemoterapi, har rapporteret, at deres vipper og bryn er blevet bedre takket være Neulash.

neulashprodukt-lange-vipper

Produktet er meget nemt at påføre

NeuLash kan bruges på samme måde til øjenbrynene eller de nederste vipper: blot en enkelt streg som med en eyeliner.

Man har gennemført kliniske studier og test for at skabe et sikkert produkt til private forbrugere.

neulash-oejenvipper-lange-foer-efter-front

Eksempel på vipper efter 3 måneders brug af Neulash. Der er her suppleret med mascara.

Hvordan blev Neulash skabt?

NeuLash er et serum der er udviklet med det særlige formål at tilføre vipper den næring der er optimal for deres naturlige vækst. Forskere ved Skin Research Laboratories i Californien har brugt 2,5 år på at udvikle dette serum.

NeuLash indeholder de nødvendige proteiner og vitaminer samt blødgørende og foryngende ingredienser, der bidrager til at styrke de eksisterende vipper og øger væksten af nye.

NeuLash fås i to størrelser: 6 ml, med en holdbarhed på 4-6 måneder, og 3,2 ml, med en holdbarhed på 2-3 måneder, hvis man følger anvisningerne.

Vejl. udsalgspris for 3,2 ml

675,00 DKK

 

Læs mere på vores blog om brugen af Neulash her.

Vil du vide mere, så ring i vores telefontid på: Telefon 38 88 75 00. Klinikken er beliggende på Frederiksberg med lokaler ud til Gammel Kongevej

Comments are closed.