Juttas patientoplevelse

Juttas patientoplevelse

Læs her om Juttas patientoplevelse hos Thomas Kjær Uhlig Speciallægeklinik.

I en alder af 47 år synes jeg mit ansigt trængte til at blive frisket lidt op. Ikke store ændringer, men en lille naturlig justering som passede til mig.

Botox bekymrings og panderynke samt filler til læber og mundvige

Her har Jutta fået Botox i bekymrings og panderynke samt filler til læber og mundvige. Ydermere har Jutta brugt Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster i 14 dage

Jeg havde i flere år tænkt på at få løftet mine øjenlåg, ikke fordi de hang meget, men øjnene udtråler ens personlighed og er meget i fokus, så jeg ønskede mig et lidt yngre udtryk. Samtidig havde jeg lyst til at få lidt fyld i mine læber, da jeg fra naturens side er udstyret med små tynde læber. Jeg havde også en idé om Botox i bekymringsrynken/panden, men var ikke helt afklaret.

Filler til mundvige og læber

Filler til mundvige og læber

Botox i bekymrings og pande rynke. Før og efter

Botox i bekymrings og pande rynke. Før og efter

Jeg havde via en god veninde fået anbefalet Thomas, så efter lidt research på den troværdige og oplysende hjemmeside, var jeg ikke i tvivl; det var hos Thomas jeg skulle få foretaget mit øjenlågsløft. Efter en grundig forundersøgelse med svar på alle mine spørgsmål, fik jeg en tid til operation. Operationen forløb fuldstændig efter planen, og var helt smertefrit, og trådene blev taget en uge efter. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

Jutta før og lige efter operation af de øverste øjenlåg.

Jutta før og lige efter operation af de øverste øjenlåg.

Jeg havde i samme forløb en forundersøgelse og god snak med Anne Birgitte. Hun var enig i at  mine læber kunne friskes op (og vendes opad) med lidt filler, og foreslog Botox i bekymringsrynken og panden for at få harmoni i mit ansigt. Jeg fik behandlingen på én gang af både Anne Birgitte og Thomas, og med deres store ekspertise, følte jeg mig i trygge hænder.

Operation af tunge øjenlåg

Her forberedes Jutta til operation. Thomas designer det snit der skal laves.

Operation af øvre låg

I en stille og rolig atmosfære med beroligende musik opereres Jutta. Her er lidt billeder under selve operationen, som naturligvis foregår under sterile forhold.

 

Mine forventninger var at få et naturligt løft af ansigtet, se frisk, lidt yngre ud, men stadig med bevarelse af mine naturlige ansigtstræk – for det er jo mig! Det er lykkedes fuldt ud, og jeg er glad for det fantastiske resultatet. Mine forventninger er bestemt blevet indfriet 🙂

 

Operation af øvre øjenlåg

En tilfreds patient,

Jutta Jensen

Comments are closed.