Forårs makeover 2015

Forårsmakeover 2015

Efterårs makeover 2015. Botox til pande og brynløft. Restylane til kindben, læber og hage.

Forårs makeover 2015. Bemærk hvordan proportionerne er genskabt for et mere feminint udtryk. Tindingen er rundet diskret med Restylane. Kindben er markeret med Restylane, ligesom læberne har fået lidt spændstighed. Der er Botox i pande samt lavet et øjenbrynsløft. Klik for et tydeligere billede.

Da vi søgte efter forårs makeoverover model på Facebook, skrev Tine blandt andet til os:

For år tilbage fik jeg lavet nogle restylane og Botox behandlinger. Aldrig har jeg følte mig så smuk- som dengang – og jeg kan meget tydeligt huske at mine kolleger spurgte om jeg havde været på make-up kursus. – den følelse vil jeg MEGET MEGET gerne have igen – for jeg kan huske fornemmelsen helt ned i maven – jeg kunne smile til verden og følte mig SMUK!!

Kvinde før Thomas Kjær Uhligs Forårsmakeover 2015.

Et af de billeder Tine sendte os, da hun tilmeldte sig Forårs makeoveren.

Tines første besøg på klinikken

Så er der ‘taget hul’ på Make-Over’en. Ankom i dag med maven fyldt af sommer-fugle …
Alle på klinikken har været super-søde, og nu efter der er taget 1000-vis af billeder, efter der er blevet kigget og vurderet – så er der nu lagt en slagplan … det bliver så FEDT … og SPÆNDENDE og mine sommerfugle bor i maven endnu!! Men jeg er spændt og glæder mig…. MEGET til at komme rigtigt igang.

Kvinde Makeover Før-billede

Tine inden behandlinger. For at kunne se forandringen må Tine ikke smile, da det at smile giver os en “gratis ansigtsløftning”. På den måde kan billederne også bedre sammenlignes.

Behandling-kvinde-restylane-kindben

Anne Birgitte i gang med at forskønne Tines æblekind og kindben.

Beauté Pacifique

I går var det 4 uger siden jeg var til Start-up møde på klinikken. Vi lagde en plan for min makeover og jeg blev ekviperet med lækre cremer og produkter fra Beauté Pacificue.

Jeg var ikke specielt stolt at situationen da jeg blev spurgt: Hvilken natcreme bruger du? Øhhh .. Ok, hvad bruger du så til at rense med?! Øhhhmm. Vasker du op uden sulfo; spurgte Anne-Birgitte og smilede skævt til mig. Jeg har nu brugt BeautePacifique produkterne i 4 uger … Og jeg har renset HVER dag og brugt cremerne … præcis som jeg skulle … og det virker.

Jeg ved egentligt ikke om andre kan se det – men jeg KAN. Så jeg er spændt på at se scanningen af min hud i morgen… men to ting er sikre:

1: Jeg fortsætter helt sikkert med Beaute Pacifique
2: Jeg vasker ALDRIG mere op uden sulfo.
Tak!

Kvinde-Botox-behandling-03

Lækre læber

Kvinde-Restylane-kindben-og-læber-01

Tine før og efter behandling. Bemærk hvor meget mere feminin hun ser ud. Øjnene er mere åbne hvilket skyldes Botox behandling samt Restylane i tinding og kindben.

Kan du sige suge-malle!!
Heldigvis varer det ikke så længe. Jeg fik fillers i læberne i torsdags … og måske ku’ timingen have været bedre… skulle undervise torsdag aften – og lave oplæg på mit job i fredags.
Men selvom jeg lignede en sugemalle både om torsdagen og fredagen, så blev altså det hurtigt bedre… Se selv.
Så mit råd er: ingen planer … eller større præsentationer dag1 eller dag2 efter læbefillers… men ellers: bare roligt: der bliver rigtigt godt – hurtigt….også selvom man er MEGET usikker undervejs.

Kvinde-Botox-behandling

Tine er ved at få Botox behandling i bekymringsrynken. Læberne er smurt ind i en kraftig bedøvende creme som skal have lov at virke inden vi laver læberne.

Kvinde-Restylane-kindben-og-læber-02

Tine efter restylane og botoxbehandlinger

Kvinde-Restylane-kindben-og-læber-03

Mundvigen samt tyngden på hagelinje og hamsterkinder mindskes når kindbenene løftes.

 

K20

Foraersmakeover Botox Restylane-klip Jesper Michaelsen

Den meget erfarne og dygtige frisør Jesper Michaelsen er ved at trylle med Tines hår.

Det var en af de dage hvor solen skinnede …og det tog jeg som et godt tegn. Som en del af make-over’en skulle jeg til frisør. Jeg havde tid hos Jesper Michaelsen som har K20, den hyggeligste salon i hjertet af København.

Jeg var meget spændt – for selvom hår jo vokser ud igen … så er en ny frisure altså lidt en tillidssag… i hvert fald for mig.

Foraersmakeover Botox Restylane klip-K2O Jesper Michaelsen

Tine føler sig øjensynlig godt tilpas med sit nye hår.

Jeg blev taget helt fanatisk i mod i den lille salon, der emmer af nærvær og hygge.

Jesper viste mig tilrette, bød en kop kaffe. Og så snakkede vi hår:

Hvad har du haft før?

Må jeg farve?

Hvor lang tid bruger du på dit hår i hverdagen?

… og måske vigtigst af alt: Hvordan ser din hverdag ellers ud, Tine , skal du ud på cyklen og ned i cykelhjelmen?

Det spørgsmål er jeg ikke blevet stillet før hos en frisør. Men det giver jo super-god mening; for alt imens Jesper spurgte og jeg svarede, rodede han rundt i mine krøller, mærkede efter hvad håret ville. Hørte hvad jeg sagde … og ud fra det skabte han min frisure!!

Og det er MIN frisure

Jeg har fået et nyt look – som udnytter mine krøller; som ikke er for sødt, men som har noget ’kant’. En frisure jeg selv kan style…. Jeg kan style den vildt, pænt eller a la pariserinde.

En ny frisure, der er min – bare min – og som passer til mig og min hverdag. … og som jeg kan style, holde og holde ved lige.

Foraersmakeover2015-K2O-07

Så om damen er glad??
Hun er begejstret i middel-til-svær grad … læs: små-lykkelig – TAK Jesper!

…. og bare FYI: jeg HAR allerede booket mine 2 næste tider hos Jesper og Andy

 

Styling By Bente-Mai

Når nu man har fået optimeret ansigtet og fået nyt hår, sku’ vi så ikke lige lege foto-shoot??

Det skal man i hvert fald når man som jeg vandt en make-over hos Thomas Kjær Uhlig.

Kvinde-makeover-Restylane-Botox-før-og-efter-01

Jeg ankom hos New Faces by Bente-Maj, med renskuret ansigt og nyvasket hår.

Jeg er lige ved at tro at tanken om foto-shoot nok var det jeg havde aller-aller-mest kriller maven over at skulle. Det kan undre – det ved jeg, men jeg har aldrig været en linselus.

Så jeg var meget spændt og temmelig nervøs. Bente-Maj har studie i Greve og man bliver inviteret ind med et ’”her i huset er vi altså på kram” så det var vi.

Kvinde-makeover-efter-styling-Restylane-Botox-02

Jeg fik en kop kaffe, vi sludrede og blev herefter godt plantet i en stol.
Så blev jeg ellers betragtet. Det er sjovt at fornemme, når en professionel går i krig med make-up’en. Jeg blev betragtet, pudret og prime’t og gjort klar til farven og penslerne.

Jeg tror aldrig jeg har haft så meget make-up på – og det var nok heller ikke hverdags-looket vi gik efter. Men Bente-May kan noget særligt med make-up-… og hun kan helt sikkert noget med et kamera. Det tog lidt tid – men til sidst fik hun mig faktisk til at nyde processen.

Kvinde-makeover-efter-styling-Restylane-Botox-04

Bente-May fandt nøgle til hvordan man får mig til at slappe af foran et kamera – og det siger altså RIGTIGT meget. Jeg fik en på opleveren – har set mig selv gennem andres øjne, og hvis jeg nu skal være ærlig, lægger jeg måske også make-up’en lidt anderledes nu.

En fed oplevelse, nogle rigtig lækre billeder … og måske en lidt ny Tine, der ind imellem slipper kontrollen – lidt hurtigere 😉

Et fotoshoot … helt klart en oplevelse jeg kan anbefale andre.

Kvinde-makeover-efter-styling-Restylane-Botox-01

Comments are closed.