Efterårs makeover 2015

EFTERÅRS MAKEOVER 2015

Makeover-Botox-Restylane-Frisør-Makeup-Foto 03

Bemærk hvordan proportionerne er genskabt for et mere feminint udtryk. Kindben er markeret med Restylane, der er lavet tre-punktsløft, læberne har fået lidt spændstighed. Ligeledes har de triste mundvige fået Restylane og der er Botox i pande og mundvige, samt lavet et øjenbrynsløft med Botox.

Da Linda tilmeldte sig vores efterårs makeover skrev hun blandt andet:

Et af de billeder Linda sendte, da hun tilmeldte sige makeoveren.

Et af de billeder Linda sendte, da hun tilmeldte sig makeover’en.

Jeg er træt af at folk spørger om jeg er sur, for det er jeg sjældent, men sådan er jeg bare kommet til at se ud med alderen.
Jeg er sikker på at det vil give mig mere selvtillid og gøre mig glad når jeg ser mig i spejlet.
I dag ser jeg kun alle de små rynker omkring min mund og de dybe furer langs kinderne.
De små rynker omkring øjnene syntes jeg ikke gør noget for jeg er jo ikke 18 år mere og vil gerne være min alder bekendt, men jeg er bare ked af at se sur ud.

Makeover-Efteraar-2015-før

Linda på klinikken inden behandlinger.

Så kom jeg i gang med min præmie og jeg skal love for jeg blev forkælet med alt hvad det hører sig til af cremer til ansigtet.
Det var en meget behagelig oplevelse at møde op på klinikken. Ikke noget koldt og upersonligt sted som det så ofte kan være på klinikker, men en rar og behagelig atmosfære var det at træde ind af døren hvor jeg blev taget imod af søde personer.

Linda inden behandlinger. For at kunne se forandringen må Linda ikke smile, da det at smile giver os en “gratis ansigtsløftning”. På den måde kan billederne også bedre sammenlignes.

Linda inden behandlinger. For at kunne se forandringen må Linda ikke smile, da det at smile giver os en “gratis ansigtsløftning”. På den måde kan billederne også bedre sammenlignes.

 

Makeover-Botox-behandling

Linda behandles af Thomas i klinikken.

Der er et ordsprog der hedder man må lide for skønheden og det har jeg så lige gjort.
Jeg måtte lige berolige min kære mand da jeg kom hjem og fortælle ham at det kom til at se anderledes ud om et par dage.
Man bliver noget hævet og få nogle blå mærker, men det skal være skidt før det bliver godt har jeg lært 😉
Jeg må sig det har været en oplevelse jeg ikke ville være foruden og jeg er sikker på ,at resultatet vil være det hele værd.

Makeover-Botox-Restylane-Frisør-Makeup-01

Det er utroligt at se en forskel på mine øjne, som før så meget søvnige og tunge ud, at botoxen kan løfte så meget så jeg nu faktisk kan se mine øjenlåg igen. Min mund ser glad ud, det er fantastisk dejligt at ingen spøger om jeg er sur, når jeg faktisk er glad.
Alle som er trætte af at deres hud kommer til at se træt og lidt trist ud med alderen, burde have mulighed for et besøg hos disse to skønne mennesker.

Beauté Pacifique

Jeg har brugt de forskellige cremer fra Beauté Pacifique siden jeg fik dem ved første besøg og jeg må sige det er et skønt produkt at arbejde med i ansigtet, det giver en fantastisk fugt til min hud og den ser mere frisk og velplejet ud. Jeg tænker på hvor meget jeg har brugt af penge på alle de dyre produkter jeg normalt anvender, og så at man kan få dette produkt som koster under det halve og giver et bedre resultat.

Makeover-Beauté-Pacifique-før-og-efter
Mie fra Beauté Pacifique har lavet en ny scanning af min hud. Da jeg kun har brugt cremerne i en måned havde jeg ikke de helt store forventninger til resultatet, (selvom jeg godt kunne mærke at min hud ikke var tør og stram mere og se at den havde fået et meget sundere udseende). Hvis jeg ikke selv havde set resultatet på skærmen ville jeg tro der var pyntet på det, for hold nu op en forbedring der var sket. Min hud var gået fra at være som min alder( knap 50 år ) til at være som en på 20-30. Så kan man vist ikke forlange mere.

Det gode ved at bruge cremer fra Beauté Pacifique er at man kan mærke de arbejder med ens hud lige fra starten . Der kan jeg bla. nævne Clinical Super3 Boosteren, den giver bare noget til min hud som er fantastisk.

K2O

Makeover-serie-foto-K2O

Så blev jeg forkælet igen. Denne gang var hos frisør K2O i København.

Jesper fik klippet en rigtig lækker kort frisure som er rigtig nem at sætte, og som jeg ikke skal bruge særlig lang tid på om morgenen. Samtidig fik jeg lavet nogle rigtige fine lyse striber i mit hår. De giver et fantastisk spil når det er sat. Jeg fik nogle gode fif til at style frisuren, så det holder hele dagen, og nogle kanon produkter fra Shu Uemura med hjem. Dem har jeg nu har prøvet, og de giver et fantastisk hold og glans til mit hår. Ikke nok med det så blev der også puslet om mig med dejlig te, hjemmebag og frokost lidt senere,  så må sige det var en fantastisk oplevelse.

Makeup ved Dunja.

Makeover Dunja makeup

Linda får lagt makeup af Dunja

Da håret var sat fik jeg lagt en meget fin makeup  af Dunja, en meget sød og behagelig ung pige der er god til at lære fra sig. Det var en fantastisk oplevelse at få lagt en makeup af en professionel, som virkelig kan se hvad der skal fremhæves, og hvad der godt må dæmpes lidt. Undervejs fortalte Dunja hvilke farver på bla. foundationen der passede bedst til min hud, og hvilken øjenskygge der ville klæde mine øjne bedst. Jeg har aldrig været særlig god til at lægge øjenskygge på mig selv men det fik jeg også nogle fif til. Tusinde tak Dunja!

Fotosession ved Hildur-Maria

Makeover-serie-foto-Hildur-Maria

Så skulle der tages billeder af en professional fotograf. Det var jeg lidt spændt på. Jeg har dog aldrig mødt så sød og afslappet en fotograf før. Jeg følte mig i gode hænder med det samme, og synes Hildur-Maria fik taget en super serie. Men det er altså en lidt sjov fornemmelse at stå midt i København og smile på kommando med vildt fremmede mennesker gående forbi.

Makeover-Botox-Restylane-Frisør-Makeup 02

 

”Det er jo noget af en tillidssag at lade fremmede tage over”

Det har været en kanon stor oplevelse at få lavet en make-over hos Anne Birgitte og Thomas.

Jeg havde tænkt på i lang tid at jeg godt kunne tænke mig at få rettet lidt på folderne, men turde faktisk ikke. Jeg  havde jo set en masse billeder i ugebladene hvor det var ekstremt og bestemt ikke naturligt. Men så så jeg et program i fjernsynet om en make-over hos Anne Birgitte og Thomas, hvor de også fortalte at deres speciale var at bevare det naturlige udtryk i ansigtet.

Og hvor er jeg glad for at jeg fik muligheden for at få behandlinger hos dem.

Makeover-Restylane-Botox-processen-01

Linda får af Anne Birgitte lavet et blødt ansigtsløft med Restylane.

Da jeg besøgte klinikken første gang blev hele forløbet planlagt, der blev taget en masse billeder. Jeg fik en grundig forklaring på hvordan det skulle foregå, og hvad de mente ville gøre noget godt for mit ansigt, så jeg stadig lignede mig selv bagefter. Jeg fik forklaret hvor der ville blive brugt Botox, og hvor jeg skulle have Restylane, og hvad disse produkter var og gjorde når de blev sprøjtet ind under huden. Det gjorde at jeg ikke var nervøs mere og følte mig i gode hænder. Det er jo noget af en tillidssag at lade fremmede tage over.

Jeg må indrømme at man er ikke særlig køn lige når man har fået en behandling. Min mand blev noget forskrækket da jeg kom hjem og var rimelig meget hævet og blå i ansigtet. Men min søn på 20 år har været fantastisk. Han har sagt fra starten af (selvom jeg var blå og gul ): Hvor bliver det bare flot.

Da jeg er sælger og besøger kunder fik jeg da også nogle sjove blikke og kommentar de næste par dage. Når jeg fortalte jeg havde fået tæsk blev der stille 😉 Men når jeg så fortalte at jeg prøvede på at få rettet kragetæerne ud,  fik vi et godt grin, og en god snak om Botox og Restylane, så mine kunder har også fuldt med i processen, og de fleste syntes det er blevet rigtigt pænt.

Det jeg er mest glad for er at der ikke er nogle der spøger om jeg er sur mere. Nu ser jeg glad ud igen og mine rygerynker om munden er næsten helt væk.

Det er også fedt ikke at se bekymret ud hele tiden, 11 tallet i panden har Botoxen også fået bugt med, og mine smilerynker omkring øjnene er også blevet markant mindre, min hud ser ikke krøllet ud på kinder og hageparti som det gjorde før. Huden ser bare mere sund og frisk ud og jeg bliver så glad når jeg ser mig i spejlet.

Jeg vil nok sige at hele mit ansigt er blevet 10 år yngre at se og mærke på, men jeg ligner stadig mig selv på den rigtige gode måde. Der er stadig små kragetæer, men det skal der også være når man snart bliver 50 år.?

Så hvis der er nogle der skal have rettet lidt på deres kragetæer og frisket huden op, men stadig ligne sig selv bagefter og er lidt bekymret for om det kan lade sig gøre, så vil I være i de bedste hænder her hos disse to skønne mennesker.

Tusinde tak til Anne Birgitte og Thomas

Makeover-Restylane-Botox-før-efter-04

Comments are closed.