Efterårs makeover 2014

Efterårs makeover 2014

Kvinde Total Makeover 2015 Restylane Botox Styling

Efterårs makeover 2014. Bemærk hvordan proportionerne er genskabt. Restylane markerer kindben, diskret læbeforstørrelse samt Botox i pande. Beauté Pacifiques Clinical Super 3 Booster har styrket huden og gjort den mere smidig. Klik for et større billede.

Heidi så vores opslag på facebook og skrev til os.
Hun skrev, at hun var træt og ked af at få at vide at hun så sur ud – når hun nu ikke var det. Om vi måske kunne hjælpe hende til at se gladere ud.

Makeover-kvinde-før

Heidi inden behandlinger.

Heidis egne ord.

Jeg har været så heldig at vinde en makeover,  og er meget spændt på hele forløbet. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og føler mig godt tilpas. I klinikken bliver man mødt med et smil, og der er en dejlig stemning. Super god service og skønne mennesker. Jeg har nu været herinde 3 gange. Første gang var til den indledende samtale, hvor jeg fik taget billeder. 2 gang var til ansigtsbehandling. Torsdag den 13/11 skulle jeg have mine første inj. ved kindbenene og under øjnene. Her et par dage efter, hvor hævelsen er faldet, er jeg glad for at have fået tydelige kindben igen. Jeg ser frem til de følgende behandlinger, og glæder mig til at se det endelige resultat.

Restylane-kindben-kvinde

Venstre billede: Optegning af kindben. Højre billede: Bemærk, at det kun er højre side der er behandlet.

Beauté Pacifique

Beaute-Pacifique-produkter-i-10-dage

Heidi har anvendt Clinical Supet 3 Booster fra Beauté Pacifique i 10 dage. Bemærk hvordan panden ser mere glat og velfugtet ud. Der er også lavet kindben med Restylane.

Jeg bliver sponsoret af Beauté Pacifique. Jeg har en tør hud, og har købt en masse dyre mærker, som ikke har kunne give mig den fugt jeg havde brug for. Jeg er utrolig glad for Beauté Pacifique. Jeg kan virkelig mærke hvordan min hud føles fugtet og ser mere sund ud. Jeg kan se på mine billeder som blev taget i starten og til nu, at den ser mere lækker ud. Jeg synes at jeg har fået en super behandling af Mie fra Beauté Pacifique, som gav mig en ansigtsbehandling. Mie gav mig god vejledning i produkterne.

Kvinde Restylane kindben, læber mundvige botox pande

Her ses Heidi før og efter Restylane og Botox behandling. Bemærk den glatte pande og de fine feminine proprortioner

Ved andet besøg skulle jeg have ordnet mine læber, da “luften var røget lidt af ballonen” som Anne Birgitte sagde. Det er en helt perfekt vending for mine læber. Jeg har altid haft fyldige læber som yngre, men ikke længere. Jeg havde taget min svigerinde med, da hun også kender til de forskellige skønhedsbehandlinger. Jeg skulle også havde fyldt lidt i mine tindinger, da jeg går lidt ind deroppe. Samt botox i panden.Det er så dejligt at blive behandlet af Anne Birgitte, da hun er omsorgsfuld, og kigger på mig fra alle vinkler, for at se at der er symetri. Det er som et maleri, der skal finjusteres fra alle vinkler.
Det var ikke rart at få lavet læber, men bagefter var det fedt at se virkningen. Thomas lavede tindingen og panden. Tindingen gjorde ikke ondt, men jeg kunne mærke det et par dage efter når jeg tyggede sammen, men det gjorde på ingen måde ondt. Man kunne ikke blive behandlet et bedre sted, der er bare sådan en behagelig stemning.

001-03-botox-restylane-full-face-1024x640

Bemærk de feminine proportioner og lækre bløde læber.

001-02-botox-restylane-full-face-1024x640

Bemærk de feminine træk, de markerede kindben samt den fine hage linje. Let læbeforstørrelse for at give glade mundvige.

Styling hos Bente-Maj New Faces

Jeg skulle idag møde op hos Bente mai til styling og fået taget billeder. Jeg skulle møde op uden make up, helt naturel.

Makeover-04-Heidi-Bente-Maj

Heidi styles af New Faces By Bente-Maj. Feminint, sensuelt og lækkert.

Det var en helt fantastisk oplevelse, at blivet gjort så smuk og lækker, og samtidig fået taget nogle billeder. Jeg var målløs over hvor gode billederne var. Jeg følte mig som en top model, på et job. Bente Mai guidede mig i hvordan jeg skulle posere på billederne. Jeg var fuldstændig høj efter timerne i studiet, og havde lyst til mere, men det må blive en anden gang. Det var en sjov oplevelse, som jeg synes alle skulle prøve.

Makeover-02 Heidi-Bente-Maj

Heidis makeover. Styling New Faces By Bente-Maj.

Evaluering af hele forløbet

Nu slutter en spændende rejse med min makeover, og jeg vil sige at det har været en fantastisk rejse. Det har været dejligt at se ændringerne fra gang til gang. Jeg er blevet overrasket over hvormeget man kan kan gøre for at se mere frisk og veloplagt ud, nå nu alderen er begyndt at trykke en smule. Jeg er glad for at mine mundvige har fået hak opad, så jeg ikke ser så sur ud, som har plaget mig. Der har ikke været så mange kommentarer på mit udseende, andet en at jeg ser mere frisk ud. Jeg har været utrolig glad for forløbet, og jeg har fået en helt fantastisk behandling . Jeg er blevet lyttet til, og jeg har fået god kyndig vejledning fra et professionelt team. Hvis jeg blev spurgt om jeg ville gøre det igen, ville jeg sige ja.

Comments are closed.