Restylane behandling glatter rynker omkring munden

Vi har alle små linjer omkring munden – de skabes af vores ansigtsmimik. Men efterhånden som alderen får læber og fedtvæv omkring munden til at svinde ind, øges antallet og dybden. Det er typisk rygere som får dem i udtalt grad, heraf navnet smoker lines, men det kan også være arveligt betinget. Og de får os til at se ældre ud.

Kvinde Restylane rynker omkring munden og mundvige.

Smokerlines behandlet ved hjælp af spændstighed til læber samt området omkring munden.

Når smokerlines skal glattes ud på en elegant måde, er det nødvendigt at se på hele området omkring munden. For at få det til at se naturligt ud skal flere behandlinger typisk kombineres. Det kommer selvfølgelig an på, hvor markante linjerne er.

Smokerlines kan behandles med Restylane

Restylane erstatter det mistede fedtvæv og holder huden mere fast, så den ikke så let kan knække og lave smokerlines. Ofte skal det bygges op af flere gange. Supplerende behandling med Skinbooster genskaber hudens glød og væskebalance og giver et mere friskt look. Vi har hjulpet mange, og de er alle blevet overraskede over, hvor effektiv behandlingen er, og hvor flot resultatet bliver.

smokerlines-rygerrynker-closeup

Her er der anvendt Restylane Lip Volume til behandling af smokerlines kombineret med en læbeforstørrelse. Fotoet er taget umiddelbart efter behandlingen, så der ses stadig en smule rødmen.

Comments are closed.