Restylane behandling til næse mund furer – nasolabiale furer

Furen fra næsefløjene til mundvigene kaldes også den nasolabiale fure. Den kommer frem og bliver tydeligere med alderen. Den kan blive meget dyb, efterhånden som vævet i kinderne synker på grund af tyngdekraften.

Næse-mund furer, nasolabialfurer før og efter

Eksempel på behandling af nasolabialfuren med Restylane. Efterfotoet er taget umiddelbart efter behandlingen, og derfor er der stadig lidt rødme ved indstiksstederne. Rødmen fortager sig hurtigt.

Det er ofte fordelagtigt at kombinere en udjævning af næse-mundfuren med udfyldning af kindbenene. Den øjeblikkelige effekt giver dig en hurtig opfriskning af dit ansigt og en genskabelse af dit yngre jeg.
Der er forskel på, hvor meget vi udvikler denne fure. Det afhænger af, hvordan vores mimik fungerer når vi smiler. Det kan også se kunstigt ud hvis den udviskes helt, da det kan ændre vores smil, hvilket er noget andre mennesker lægger mærke til.

Behandling af nasolabialfuren er en af de mest almindelige Restylane behandlinger. Diskrete udfyldninger under huden med Restylane filler udjævner furen, så dit ansigt bliver yngre og mindre furet.

Alle kan se forskel – Ingen ved hvorfor!

Comments are closed.