Mørke rande under øjnene

Mange kommer til os, fordi de synes de ser trætte ud omkring øjnene. En hyppig årsag er, at vi med tiden udvikler sorte eller mørke rande under øjnene også kaldet tear troughs.

Restylane mørke rande, tear troughs, closeup kvinde

Restylane behandling til mørke rande under øjnene.

Sådan behandler vi mørke rande / tear troughs

I speciallægeklinikken behandler vi oftest de mørke rande med en lille smule Restylane / Juvedérm-Volbella, som ved indsprøjtningen løfter huden i randen ud i samme niveau som den omkringliggende hud og glatter ud. Det får skyggevirkningen til at forsvinde, og du kommer med det samme til at se mere frisk ud. Hos enkelte kan det være prikken over i’et at supplere med en filler behandling til æblekind og kindben. I kombination fåes en foryngelse og friskhed der ses med det samme.

Det er helt individuelt, afhængigt af hvor tynd og fin huden er, samt hvor meget musklen skinner igennem, hvilken type filler-produkt, vi vælger til dig.

Er din hud stadig lidt mørkere på grund af muskelgennemskin, kan det nu dækkes med en makeupcreme, der ophæver farveforskellen – typisk en concealer med orange tone.

Kindben Mundvige Tear troughs

Her er de mørke rande blevet mindsket. Desuden er mundvigene blevet glattet ud, og kindbenene har fået mere fylde, så kinderne er blevet strammet op. Her er effekten øjeblikkelig, og billedet til højre er taget umiddelbart efter behandlingen. Den opståede rødme forsvinder efter kort tid.

teartroughs-closeup

Closeup af samme.

Vi sikrer dig en specialbehandling

Restylanebehandling mod mørke rande / tear troughs kræver erfaring og stor faglig kompetence for at udføre. Det har vi i speciallægeklinikken, og med den rette teknik er det en sikker og utrolig effektfuld behandling, der hurtigt giver friskhed og energi til dit ansigt.

tear troughs

På billederne ser du et eksempel på en behandling med Restylane under øjnene (tear troughs). (Desuden er der udført en diskret læbebehandling).

Derfor får vi sorte rande og mørke rande

Sorte og mørke rande opstår ved, at det fedtvæv, der normalt er omkring vores øjne, svinder eller synker lidt ned. Det betyder, at den muskel, der ligger som en ring omkring øjet, skinner igennem den tynde hud, der dækker det nederste øjenlåg. Desuden træder knoglekanten under øjet mere tydeligt frem og skaber en fordybning, der kan få randen til at virke endnu mørkere. Endelig kan en skyggeeffekt forstærke den mørke farve.

Mange anvender forskellige former for concealers, men oplever ikke at det er tilstrækkeligt. Her kan vi hjælpe med en simpel og effektiv behandling med Restylane og andre fillers.

teartroughs-mand-front

Her er den mørke rand ved indersiden under øjet stort set forsvundet efter behandlingen. Effekten er øjeblikkelig – billedet til højre er taget umiddelbart efter behandlingen, så der ses stadig lidt rødme (der dog hurtigt forsvinder).

teartroughs-mand1

Closeup af samme.

Comments are closed.