Diskret læbeforstørrelse – feminint og naturligt!

Restylane filler til mundvige og diskret læbeforstørrelse. Smokerlines udglattes. Botox til pande. Før og efter billeder.

Restylane anvendt til diskret læbeforstørrelse samt hængende mundvige. Bemærk hvordan proportionerne visuelt ændres så patienten ser mere frisk ud.

Diskret læbeforstørrelse fremhæver din feminine udstråling

Din læbegrænse kan let og enkelt blive mere tydelig og præcis. En diskret læbeforstørrelse er ikke kun en fordel for udseendet, men gør det også nemmere at tegne læben op med læbeblyant, og læbestiften får ikke samme tendens til at komme ud i de små læberynker. Et ekstra plus er, at mundvigene holdes oppe på plads.
Vi kan også fremhæve din amorbue, hvis den er udvisket – eller vi kan skabe den, hvis den er meget utydelig.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis konsultation.

0002-01-botox-pande-restylane-laeber-stor-1024x640

Diskret læbeforstørrelse for at mindske smokerlines. Desuden er der givet Botox i panden. Kombinationen giver et mere friskt udtryk.

Er der mistet lidt volumen i læberne, kan linjerne være gennemgående fra huden over læben og ned gennem læben. Markering af læbekanten skaber en ramme, så læberne får sin oprindelige form igen. Evt. rygerlinjer bliver jævnet ud, så de synes meget mindre. Kombineret med den diskrete læbeforstørrelse synes læberne mere bløde og attraktive.
Lægger man Skinbooster på toppen vil det for mange være prikken over i’et, da huden bliver genfugtet og får sin glød tilbage.

Føl dig mere attraktiv med en diskret læbeforstørrelse

Diskret læbeforstørrelse med filler

Læbeforstørrelse bygget op over flere gange. Læg mærke til hvordan de feminine træk fremhæves.

De fleste vil gerne se næsten uændrede ud efter endt behandling – og så alligevel mere sensuelle. For at sikre et tilfredsstillende resultat, lægger vi altid forsigtigt ud med at øge volumen. Men nok til, at du kan se en forskel, og til at give dit ansigt et mere ungdommeligt udtryk. Hvis du senere skulle ønske mere læbevolumen, er det meget enkelt at give læberne endnu en behandling.

Comments are closed.