Læbeforstørrelse med filler – smukt og naturligt!

Med alderen går luften lidt af ballonen – og af vores læber! Linjerne omkring munden bliver mere markante, og læbernes fylde svinder. En læbeforstørrelse med filler glatter linier omkring munden, giver dig spændstighed, volumen og dit glade smil tilbage.

Ring på 3888 7500 og bestil en tid allerede i dag. Hør hvad der er den bedste plan for dig.

Læbeforstørrelse giver sensualitet, fylde og ungdommelighed

Filler behandling til læbeforstørrelse. Smukt, feminint og naturligt. Før og efter billeder.

Bemærk hvordan en let læbeforstørrelse styrker det feminine udtryk. Linierne bliver blødere og det naturlige look bibeholdes.

Med en diskret læbeforstørrelse med Restylane eller Juvéderm, kan vi give din læber spændstigheden tilbage, og gøre dit smil mere elegant. Fyldige læber får dig til at se yngre ud. Læbeforstørrelse kan laves naturligt, så ingen lægger mærke til det, eller fyldige og glamourøse, så alle kan se det. Det vigtige er, at proportionerne er elegante.

En læbeforstørrelse kan også udviske en asymmetri eller fremhæve amorbuen. Her ser du de mest udbredte behandlingsområder. Hver især sætter de fokus på forskellige aspekter ved dine læber – og nogle gange kan behandlingerne med fordel kombineres. Læs mere om, hvad der kunne passe til dig.

Læbeforstørrelse med Restylane. Smukt og naturligt. Før og efter billeder.

En læbeforstørelse med Restylane kan på samme tid være meget diskret og tilføre ansigtet mere liv.

Restylane filler til læbeforstørrelse på mænd. Naturligt og lækkert. Før og efter billeder.

Diskret læbeforstørrelse hos en mand. Bemærk hvordan det giver en blødere og mere sensuel mund.

Læbebehandlinger bør ikke være permanente

Traditionelt siges forholdet mellem overlæben og underlæben at skulle være 1 til 1,6 for at opfylde et klassisk skønhedsideal. Men som moden skifter, ændres også proportionsidealerne. I dag ønsker flere især yngre kvinder, at forholdet er 1 til 1.
På grund af forandringerne i skønhedsidealerne bruger vi udelukkende ikke-permanent filler som Restylane. Den holder normalt kun omkring 9-12 måneder, og derefter skal behandlingen gentages, for at det ønskede udseende bevares.
Det giver dig en frihed til at justere dit udseende, efterhånden som tiden går.

Comments are closed.