Restylane behandling til kindben giver øjeblikkelig foryngelse

At anvende Restylane / Juvedérm til kindben og æblekind kaldes også det blide midtansigts-løft. Det er en af de mest effektive metoder til at skabe foryngelse i et ansigt. Ved at tilføre diskret fylde til æblekinden og kindbenene genskabes dine proportioner, hvilket giver indtryk af, at den midterste del af ansigtet løftes, så det hjerteformede og meget feminine ansigt genskabes.

Ønsker du at vide hvad vi kan gøre for dig, så ring på 3888 7500 og bestil tid allerede i dag.

Restylane til kindben, hage og mundvige. Før og efter

Her er der anvendt Restylane til kindben, hagelinie og mundvige. Bemærk hvordan det feminine og friske udtryk styrkes.

Hamsterkinder

Her er der øget volumen i kindbenene, Næse-mundfuren er visket ud og hamsterkinderne sløret. Der er også lavet en markant læbeforstørrelse.

Behandlingen kombineres sommetider med at mindske furerne fra næse til mund. Det skaber et ungdommeligt og friskt udseende. Det er dog ikke alle furer der skal glattes, hvis vi stadig ønsker et naturligt look.

Restylane / Juvedérm behandling til kindbenene

Det har ofte en helt fantastisk effekt at lave kindben med Restylane, og det er efter vores mening en overset behandlingsform, der umiddelbart og effektivt genskaber ansigtets form, så du ser yngre og friskere ud. Meget ofte, er det faktisk det der skal til for et friskere look.

Kindben

Her ses effekten af behandling med Restylane i kindbenene. Bemærk, hvordan kindbenene er blevet mere markante.

For hvad enten vi bryder os om det eller ej, degenererer vores knogler og bløddele med alderen. Tyngdekraften trækker fedtpuden ved kindbenene nedad, og furen fra næse til mund bliver mere dyb og fremtrædende. Det betyder, at kindbenene bliver mindre fremtrædende og vores ansigtstræk flades ud.

Mange tror, at kirurgi er nødvendig, men i de fleste tilfælde, kan vi komme overraskende langt ved at behandle med Restylane. Vi kan ikke ophæve tyngdekraften, men vi kan lave et optisk bedrag. Ved at behandle kindben med Restylane og evt. supplere med udfyldning af næse-mund-furen genskaber vi ansigtets oprindelige form. Du får øjeblikkeligt et yngre udseende – og din karisma er bevaret.

Comments are closed.