Filler behandling giver flot markering af hage

Hagen er – lige som kæbepartiet – et område, der er karakteristisk for vores køn, og som tillægges særlige værdier. En markering af hage kan symbolisere styrke og kraft, næsten på lige fod med en veludbygget muskelmasse. En smal hage kan symbolisere blidhed og imødekommenhed.

Markering af hage styrker de maskuline træk

Vil du gerne have en markering af hage, kan det gøres ved en diskret Restylane behandling, der tilfører fylde og fasthed. Behandlingen kan hjælpe de fleste – en vigende eller manglende hageprofil kan skabes med Restylane eller Juvéderm. Ofte skal den type behandlinger bygges op over flere behandlinger.

Restylane maskulin markering af hage

Ændring af ansigtsproportioner ved hjælp af markering af hage og kæbelinie

Restylane til markering af hage og kæbe hos ung mand. Giver et mere maskulint udtryk

Restylane til markering af hage og kæbe hos ung mand. Giver et mere maskulint udtryk

En smallere hage – V-shape styrker de feminine træk

Det er sjældent, at hagen i sig selv kan gøres mindre. Det vil kræve kirurgi. Men ved fx diskret at give dine kindben mere fylde med Restylane/Juvéderm-Voluma og/eller afspænde din kæbemuskulatur med Botox kan dine ansigtsproportioner ændres, så din hage bliver mindre dominerende.

16-1-f-restylane-omr-4-5-7-9-10-15-h-a

Her er hagens form blevet formet diskret med Restylane Perlane. Desuden er der udført en let læbeforstørrelse, og kindbenene har fået lidt mere fylde. Hudforyngelsen er resultatet af Restylane Vital/Skinboosters, understøttet af Beauté Pacifiques antirynkecreme Clinical Super3 Booster.

Comments are closed.