Restylane behandling af hængende mundvige

Det siges, at den korteste afstand mellem to mennesker er et smil. Vi synes, det er en smuk tanke. Og så er det ærgerligt, at vores væv med alderen bliver mindre elastisk, og mundvigene derfor kan komme til at hænge lidt nedad. Heldigvis kan en enkel og nænsom behandling med Restylane give dig smilet tilbage!

Behandling med Restylane af hængende mundvige foretages nemt og enkelt. Effekten er umiddelbar. Uanset om du har sure mundvige, triste mundvige eller hængende mundvige kan vi hjælpe dig med at få dit ungdomssmil tilbage.

Og du vælger selv, hvor meget der skal ændres. Vi kan nøjes med at vende mundvigen, så den bliver vandret. Men du kan også give den et lille diskret, men optimistisk sving op. En enkelt behandling er normalt tilstrækkeligt. Er linjerne blevet meget dybe, behandler vi over et par gange, så underhuden genopbygges, og den tabte fylde bliver genskabt.

0040-Restylane-mundvige-laeber-botox-til-mundvige-og-pande-02

Her ser du, hvad en behandling med Restylane af hængende mundvige kan gøre. Der er også udført læbeforstørrelse samt givet Botox i bekymringsrynken.

 

restylane-triste-mundvige-foer-efter-a

Her ses effekten Restylanebehandlingen over flere gange. Det har betydet en væsentlig reduktion af de hængende mundvige – og et mindre lukket ansigtsudtryk.

Comments are closed.