Restylane behandling – Se frisk og naturlig ud!

En Restylane behandling kan, på smuk og naturlig vis give dig din friskhed tilbage. Restylane behandling kan glatte rynker, ændre ansigtsproportioner og give glød og fugt til din hud. Hvis man ønsker at se friskere ud, er det som oftest mere et spørgsmål om at genskabe dine proportioner end at fjerne dine rynker helt. Hos Thomas Kjær Uhlig har vi specialiseret os i at se og skabe det der skal til for at opnå det bedste resultat.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis konsultation. Vi skræddersyer en plan til netop dig.

kindben, læber, hagelinie behandlet med Restylane

Ansigtsproportioner genetableret med Restylane og Botox for et mere friskt og feminint udtryk.

Restylane Filler til markante hængende mundvige. Kvinde før og efter billeder

Der er 2 år imellem de to fotos. Eksemplet viser resultatet efter restylane behandling i mundvigene suppleret med behandling af næse-mund furer.

Restylane er en ikke-permanent filler, som er udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet. Restylane er en krystalklar gel som injiceres i huden (ved enkelte behandlinger lige under huden) i små mængder for at genoprette volumen og struktur. Gelen er baseret på hyaluronsyre, et sukkermolekyle, som ligner kroppens egen hyaluronsyre der findes naturligt i alle vore celler (HA). Der findes derfor en høj biokompatibilitet med vores væv, hvilket betyder, at det tolereres godt af kroppen, og derved giver en langvarig æstetisk effekt.

Restylane behandling til læber, mundvige og hagelinje. Flot og feminint. Før og efter billeder.

Bemærk hvordan det feminine look styrkes når læber, mundvige og hagelinje behandles med filler.

Hyaluronsyre holder kun sin naturlige form i kroppen i nogle få dage. Derfor er stabilisering af hyaluronsyren med NASHA-teknologi nødvendig for at opnå langvarig effekt og høj biokompatibilitet med vævet. Restylane er resultatet af dette arbejde – et skønhedsprodukt, som tolereres godt af kroppen, og som giver et langvarigt æstetisk resultat.

Restylane behandling til diskret læbeforstørrelse. Kvinde før og efter.

Her ser du resultatet af en læbeforstørrelse med Restylane Lip Volume, der bruges til at skabe mere markerede læber og mere form og fylde.

Restylane behandling til markerede kindben, diskrete læber og rygerynker. Før og efter billeder.

Her har vi med Restylane givet mere fylde til kindbenene. Læg mærke til, hvordan det har løftet ansigtshuden længere nede i ansigtet, så alle furer er blevet reduceret. Der er desuden benyttet filler til næse-mund furer, mundvige, hageområdet og hagelinjen. Og så har læberne fået en diskret læbeforstørrelse så smokerlines også er mindsket.

Restylane til læbeforstørrelse. Smukt og feminint. Kvinde før og efter billeder.

Her ser du et eksempel på en behandling med Restylane Lip til at skabe fylde og mere markerede læber.

Derfor bruger vi fillers som Restylane, Juvéderm m.fl. til reduktion af rynker

Rynkebehandling foregår ved anvendelse af gennemtestede filler-produkter som Restylane (eller Juvéderm). Der opnås fantastiske resultater, hvor der er brug for vævsfylde eller rynkereduktion. Af principielle årsager benytter vi ikke permanente fillers. Dels fordi produktet kan være vævsfremmed, dels fordi hud og muskulatur i ansigtet over tid ændrer sig, og det rigtige sted for volumen dermed flyttes. Endvidere benytter vi ofte en kombinationsbehandling, hvor der også indgår Botox, der er enestående til dæmpning af voldsom muskelaktivitet f.eks. ved bekymringsrynker.
Behandlingerne kan gives hver for sig, men kombineres ofte for et optimalt resultat.

Hvor længe holder en Restylane behandling?

Virkningen er øjeblikkelig og varer typisk 4-12 måneder. Man kan regne med behandlinger en til to gange pr. år for at opretholde den optimale effekt. Der er dog ingen begrænsende faktorer, der afgør, hvor ofte du kan modtage behandling.

Lidt mere om fillers

Ud over Restylane findes der også en række andre fillers, f.eks. Juvéderm, Teosyal, Esthelis og Fortelis. Sammen med Restylane giver de en bred vifte af behandlingsmuligheder. Det drejer sig overvejende om rynkebehandlinger, men kan også bruges til andre typer behandlinger. Fillers giver f.eks. imponerende resultater, når man gerne vil ændre ansigtsproportioner.

Smuk kombination af Restylane og Botox. Fine rynker, kindben og læber behandlet med Restylane. Botox mindsker bekymringsrynken. Smukt og feminint før og efter billede

Her er et eksempel på en Restylane behandling for hamsterkinder og mundvige. Kindben og læber har også fået en let markering. Som prikken over i’et er anvendt Restylane skinbooster for en bedre glød.

Restylane behandling af kindben, hamsterkinder, læber samt Clinical Super3 Booster fra Beauté Pacifique. Før og efter billeder.

Her ser du et eksempel på en diskret Restylane behandling til læbeforstørrelse, triste mundvige, kindben samt lidt filler i bekymringsrynken. Endvidere er der benyttet Beauté Pacifiques antirynkecreme Clinical Super3 Booster. Behandlingen er bygget op over ca. 4 måneder.

Comments are closed.