Restylane skinbooster mindsker ar

Der kan være mange grunde til at få behandlet et ar. Ofte er det af kosmetiske hensyn. Men det kan også være et ar, som gør det vanskeligt at barbere sig eller lægge en harmonisk make-up. Restylane skinbooster mindsker ar.
Ønsker du at vide mere, så ring på 3888 7500 og bestil en tid.

Alt efter arrets størrelse og dybde kan vi sløre eller helt udviske ar i ansigtet. Restylane eller Volbella fra Juvéderm er især velegnet til enkeltstående ar. Findes der mangfoldige ar efter acne vil Restylane Skinbooster, være en velegnet behandling. At huden får tilført fugt og volumen kan løse problemerne for mange. Den originale Dermaroller® kan være et fantastisk supplement. Her er der mulighed for, at du selv kan hjælpe til med et Home Care Kit, og efterfølgende professionelle behandlinger hos os. Er arrene gamle og dybe ser vi meget flotte resultater med eDermastamp®. Ring og bestil tid til en gratis konsultation.

Hvordan behandles forskellige typer ar?

Ar kan se ud på mange forskellige måder. Nogle ar fremstår hovedsageligt som en farveændring i huden og kan bedst sløres med tatovering af en type, der holder nogle år.

Andre ar udgør en ujævnhed i forhold til den øvrige hud. Ar, der ses som fordybninger, kan som oftest udglattes ved underliggende fyldning med Restylane. Og de ar, der er hævet over hudens niveau, kan sløres og udjævnes ved, at der lægges Restylane i overgangen. I visse tilfælde opnås det flotteste resultat ved en kombination af Restylanebehandling og en mindre kirurgisk korrektion. Igen kan Botox/Azzalure i nogle tilfælde udglatte et ar og gøre det pænere. Der ses fine resultater med det hos kelloid-dannere.

Har huden været plaget af acne og er der små ar kan disse bedres betragteligt med en Skinbooster kur. Arrene forsvinder ikke helt, men mindskes så huden synes finere og mere glat og ensartet.

Comments are closed.