Restylane skinbooster – Hudforyngelse

0031-Restylane Vital,-laeber-smokerlines-1024x640

81-årig kvinde behandlet med Restylane skinbooster samt diskret læbeforstørrelse med Restylane Lip Volume. Der er 4.5 år i mellem billederne.

Restylane skinbooster er vejen frem hvis du ønske at forbedre og ikke forandre!

Ønsker du at forbedre, forfine og forynge din hud? Restylane skinbooster giver huden fornyet vitalitet. Den både forskønner huden og forebygger rynker på hænder og ansigt. Skinbooster er ikke en decideret rynkebehandling men derimod en forbedring af din huds kvalitet. Behandlingen kræver tålmodighed, da effekten ikke ses med det samme men over tid.

0039-Restylane-Vital-01

Behandling med Restylane Skinbooster. Resultat 4 uger efter afsluttet 3-trins kur. Bemærk hudens struktur og glød samt udviskning af de fine linjer.

Ved hjælp af en speciel teknik med injektion af små dråber Restylane skinbooster lige under huden, kan vi nu ændre hudens struktur, opstramme huden, så den bliver velfugtet, blød, levende og ungdommelig at se på. Restylane skinbooster også kaldet Restylane vital, kan noget, ingen cremer kan give dig, nemlig en reel forbedring af din huds kvalitet. En forbedring, der kun skal vedligeholdes 1-2 gange om året.

Restylane skinbooster foer og efter

Samme patient som ovenfor. 4 uger efter endt 3-trins Restylane Vital / Skinbooster behandling. Bemærk igen den fine glød og opstramning. Helt naturligt!

Sådan virker Restylane skinbooster – Restylane vital

Fra vi er omkring 25 år, mister vores hud gradvist sin fugtighed og spændstighed. Med Restylane skinbooster er det muligt at bedre hudens elasticitet og struktur samt mindske de fine smilerynker på kinderne og ved øjnene. Restylane skinbooster fjerner ikke rynkerne helt, da huden altid vil folde, når vi bruger vores mimik. Det er normalt, og det er med til, at vi stadig ser naturlige ud. Med behandlingen vil rynker dog mindskes betragteligt og huden være glattere, så rynkerne er mindre tydelige end før.

restylane-skinbooster haender

Her ses en tydelig forskel efter en behandling med Restylane skinbooster.

Behandlingsområder:

  • Smilerynker
  • Læber
  • Omkring munden
  • Læberne
  • Rygerrynker/smokerlines
  • Halsen
  • Décolletage (øvre bryst)
  • Håndrygge
  • Acne-ar

Se hele vores behandlingsoversigt her!

Hud i alle aldre har glæde af Restylane skinbooster

Restylane skinbooster giver flotte resultater, hvad enten det er ung eller mere moden hud. Huden bliver mere livlig med en finere struktur uanset alder.

Effekt her og nu og langvarig effekt

Restylane Vital er en skinbooster og adskiller sig fra Restylane fillers. Ved filler-behandlinger får man nemlig en umiddelbar effekt, hvor man ved brug af Vital først vil se de endelige forandringer efter hudens cyklus, som normalt varer 4-6 måneder. En del af effekten ved Vital behandlinger er, at med forbedringen af huden udsætter og nedsættes den rynkedannende effekt, som vores mimik og de ydre påvirkninger har på vores hud.

Sådan foregår selve behandlingen med Restylane skinbooster hos os!

Det anbefales at starte behandlingen med skinbooster som en kur med 2-3 behandlinger i træk. Der gives altid 2 ml pr. gang. Behandlingerne gives med ca. 4 ugers mellemrum. Herefter anbefales en enkelt behandling hver sjette til tiende måned. Huden bedøves med en stærk lokalbedøvende creme. Da der er risiko for blå mærker, er det godt at planlægge behandlingerne, så man ikke skal til stor fest i dagene lige efter. Specielt hals og décolletage er udsatte områder, da huden her er meget tynd. Spiser du fiskeolie kan det være en god idé, at holde pause med det, da det øger risikoen for blå mærker.

Mere information om Restylane skinbooster

Restylane Vital består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre, som suger vand til sig. Når væskeindholdet øges, bliver huden mere blød og glat. Derudover stimuleres hudens fibroblaster til at danne mere elastin, som er de elastiske fibre i huden. Herved får huden over tid en bedre struktur. Den bliver pænere, blødere og mere elastisk. Overordnet giver det et yngre, friskere og stadigt naturligt udseende.

Comments are closed.