Øjenlågsoperation – løft af tunge øjenlåg

Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg, er ikke bare den mest almindelige øjenlågsoperation, men også det hyppigst udførte kosmetiske indgreb overhovedet. Dette fordi vores øjne er så vigtige for vores udtryk og udstråling.

Din øjenlågsoperation af tunge og trætte øjenlåg, udføres med specialiserede teknikker i trygge og smukke rammer i vores klinik på Frederiksberg, København.
Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

0013-01-oevre-laag-restylane-laeber-mundvige-1024x640-

Øjenlågsoperation af øvre låg. Bemærk hvordan øjnene åbnes hvilket giver et mere friskt og feminint udseende.

Vi bruger usynlig suturteknik

Vi anvender en stort set usynlig suturteknik der sikrer, at mærkerne efter operationen bliver så diskrete som muligt. Vores patienter melder tilbage om vores specielle teknik, at det er en god oplevelse at blive opereret med den og resultaterne er flotte og naturlige. Se evt. videoer af øjenlågsoperationer her.

0008-01-oevre-laag-1024x640

Øjenlågsoperation af øvre låg. Bemærk hvordan øjnene synes større.

Dine øjne er i trygge hænder

Ved trætte og tunge øjenlåg er den optimale behandling oftest en øjenlågsoperation af de øvre og/eller nedre øjenlåg.

Operationen foretages af en erfaren øjenlæge, som opererer både øvre og nedre øjenlåg med de bedste og mest velegnede teknikker. Vi har den baggrund og faglige ekspertise, der skal til for at vurdere, hvordan trætte øjne eller tunge øjenlåg bedst behandles hos dig. Hvis øjenlågskirurgi er den bedste behandling for dig, forbereder vi dig grundigt – både med vores skriftlige materiale og vores samtaler til konsultationerne.

Øjenlågsoperation for tunge øjenlåg øvre

Eksempel på en operation af de øvre og nedre øjenlåg. Læg mærke til, hvordan operationen skaber et helt andet udtryk og udstråling samt åbner øjnene op.

Øjenlågsoperation closeup

Her kan du studere resultatet af øjenlågsoperationen nærmere.

Se flere før og efter billeder her

En øjenlågsoperation fjerner dine tunge og trætte øjenlåg

Vi prioriterer, at du med få dages ventetid kan komme til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vil høre om dine ønsker og vejlede dig. Derefter forbereder vi dig optimalt til en øvre eller nedre øjenlågsoperation samt giver dig tilskud af visse vitaminer. Forberedelsen tager 10 dage, og det passer fint til den normale ventetid på operationen. Dog er det klogt at booke i god tid op til alle ferie- og helligdags-perioder.

En øjenlågsoperation giver dig friskere øjne og øjenlåg på 7 dage

Selve øjenlågsoperationen sker under lokalbedøvelse og varer op til et par timer. Kun 7 dage efter fjerner vi trådene, og så kan du igen smile med øjnene over resultatet og din nye yngre og friske udstråling.

Tunge øjenlåg gør dig træt

Bliver huden tilstrækkelig løs kan øjenlågene hvile direkte på øjenvipperne. Dette gør det ekstra besværligt overhovedet at holde øjnene åbne. Og vi kan simpelthen blive mere trætte, når øjenlågene hænger og tynger. Vi kompenserer nemlig ved at rynke panden for på den måde at holde øjenlågene åbne. Det medfører ofte panderynker. Her kan en øjenlågsoperation være løsningen.

Øjenlågsoperation closeup

Her ser et eksempel på en øjenlågsoperation hos en 45 årig mand.

Øjenlågsoperation kvinde

Her ser du et eksempel på operation af øvre øjenlåg. Igen kan man se, at en øjenlågsoperation virkelig kan åbne øjnene og giver dem deres form tilbage.

Comments are closed.