eDermastamp – Micro-needling

Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk Micro-needling. En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitlig 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af kirurgisk stål. eDermastamp anvendes sammen Dermaroller CIT-Solution, som er et medicinsk produkt bestående af en kombination af hyalyronsyre, mineraler, vitaminer og peptider der booster hudens evne til at genopbygge sig selv. Herved opnåes en større fasthed og mere definerede konturer.

eDermastamp. Seneste udvikling i avanceret kvalitet og design produceret i Tyskland

eDermastamp – nyeste innovation inden for Micro-needling

eDermastamp – din naturlige anti-age behandling

eDermastamp. Seneste udvikling i avanceret kvalitet og design produceret i Tyskland

eDermastamp. Seneste udvikling i avanceret kvalitet og design produceret i Tyskland

Ved behandlingen stimuleres cellefornyelsen, hvilket fører til dannelse af nyt kollagen. Hudens tykkelse, struktur forbedres og gennemsigtighed mindskes. Ved gentagne behandlinger forbedres struktur og linier og rynker reduceres markant.

Gentagne behandlinger med eDermastamp forbedrer hudens overordnede struktur. Behandlingen gennemføres med bedøvelsescreme og kan stort set ikke mærkes. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. Enkelte får blå mærker.

De seks patenterede mikronåle (medical grade stainless steel) giver den optimale perforering af huden med minimalt traume på vævet. Celledelingen stimuleres og derved dannes der nyt kollagen. Huden bliver tykkere og fremstår mindre gennemsigtig.

Områder egnet til behandling:

  • Rynker omkring mund og øjne, smilerynker på kinder, m.m
  • Akne – ar
  • Ar efter forbrænding
  • Strækmærker

Sådan foregår en behandling med eDermastamp

  • Huden afrenses
  • Huden bedøves med en effektiv creme i 20-30 min
  • Behandlingen udføres. En anelse ubehag. Huden vil føles varm, lidt prikkende
  • Der forekommer rødme som vanligvis aftager efter 2-3 dage
  • De efterfølgende dage anvendes Dermaroller Hyaluron MASK som fremmer ophelingen
  • Behandlingen tager ca 1- 1.5 time

Du skal påregne 2-6 behandlinger afhængig af hudens tilstand. I de fleste tilfælde er 3 behandlinger med eDermastamp rigeligt. Der skal gå 4-6 uger mellem behandlingerne.
Vi anbefaler hjemmebehandling med Home Care Dermaroller 2 til 3 gange ugentligt i 4 uger op til eDermastamp-behandling.

Det patenterede eDermastamp® er ISO og CE certificeret iht. ISO 13485 for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale og kun med produkter, der er certificeret til transdermal overførsel.

Comments are closed.