Dermaroller til hjemmebrug – Home Care Kit

En dedikeret patient har sendt os billeder. Her er rullet hver 3. dag i 6 uger. Der er desuden anvendt LipoPeptide Collagen Booster. En Serum der medfølger Home Care Kit.

Dermaroller til hjemmebrug: En dedikeret patient har sendt os sine billeder. Her er rullet hver 3. dag i 6 uger. Der er desuden anvendt LipoPeptide Collagen Booster. En Serum der medfølger Home Care Kit.

Dermaroller til hjemmebrug er en skånsom og smertefri behandling til synlig forbedring af hudens udseende og struktur, primært i ansigtet, på halsen og på brystet. Når du bliver dygtig til det, tager det 3-5 min at rulle dig selv. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv, følger du op med en Dermaroller MASK der giver dig store mænger hyaluronsyre og fugt. Du kan også vælge koncentreret hyaluronsyre som supplement lige når du har rullet. Der er flere kombinationer afhængig af behov. Du vil over tid opleve, at din hud bliver fastere, mere velfugtet samt får en finere struktur. Har du ar vil de blive mindsket og huden vil synes mere ensartet.

Dermaroller giver dig en smukkere hud

Dermaroller til hjemmebrug

Dermaruller til hjemmebrug

Selve værktøjet er en lille rulle med 192 stk. 0,20 mm lange ultrafine mikronåle, hvilket er lige præcis nok til at penetrere overhuden (epidermis), men for korte til at nå de overfladiske nerveenheder i læderhuden (dermis). Derfor er denne behandling fuldkommen smertefri. Behandlingen giver højest en kildrende fornemmelse.
Huden rulles lidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange. Positive virkninger i huden vil opleves efter kun ganske få behandlinger. Der opnås en mere glansfuld og mindre transparent hud. Grove porer, rynker og fine linier mindskes.
Rullen holder 6-12 måneder afhængigt af det ugentlige antal af behandlinger, samt hvor stort et område der behandles.

Pris på Home Care Dermaroller

Et Home Care Dermaroller® Kit, Pris: kr. 1.695,-
Sættet består af følgende: En rulle – Roller cleaner – LipoPeptide Collagen Booster – Hårbånd.

Behandling med Home Care Dermaroller® Kit: kr. 2.500,-
Du bliver instrueret i, hvordan du selv ruller hjemme. Som ekstra forkælelse ligger du med en super
lækker fugtgivende og beroligende hyaluronsyre-maske. Den samlede behandling varer ca. 1 time.

Home Care Dermaroller nåle gør, over tid, overhuden tykkere. Ønskes der produktion af ny kollagen i de dybere hudlag, kan dette kun opnås ved professionelle Dermaroller behandlinger.
Der er os bekendt aldrig rapporteret om bivirkninger efter brugen af Home Care Dermaroller.

 

Comments are closed.