Professionel Dermaroller behandling

En originale Dermaroller til professionel brug

Prøv en professionel dermaroller behandling

En professionel dermaroller behandling bliver aktuelt når du ønsker en større effekt end du kan opnå med dit hjemmerulle sæt. Behandlingerne er til dig som er glad for dit udseende, men ønsker at huden ser mere levende og frisk ud. Fine linier kan mindskes, men er de dybe skal behandlingen suppleres med fillers som Restylane eller Juvedérm. Behandlingerne kræver bedøvelse, men du kan sagtens gå på job næste dag. Er der specifikke områder som kræver “lidt ekstra”, vil det give et blåt mærke som typisk varer en uges tid.

Collagen-Induction Therapy (CIT)

En Dermaroller behandling er en veldokumenteret behandling der på skånsom vis, fornyer din hud, gør den tykkere samt stimulerer genopbygningen af kollagen og elastin, de elastiske komponenter i vores bindevæv.

Menneskets hud har en gennemsnitstykkelse på 1,5 mm og den Dermaroller vi benytter i klinikken er fra 1.0  til 1.5 mm. En behandling med nåle, der er længere end 0,25 mm vil være smertefuld og kræver derfor en forudgående bedøvelse af huden. For at undgå infektioner og andre ubehagelige bivirkninger, skal behandlingen altid udføres i kliniske omgivelser.

Følgende områder er egnet til professionel dermaroller behandling

  • Rynker omkring øjne, på overlæbe, hals og dekolletage. Herunder fine linier og grove porer
  • Solskader /pigmentproblemer
  • Ar, både atrofiske ar og acne-ar. Her skal kombineres med E-Dermastamp
  • Strækmærker
  • Brandskader

Afhængigt af område og hvor omfattende problemerne er, vil der være en down-time på 5-10 dage.

Rulle til professionel dermaroller behandling

Rulle til professionel dermaroller behandling

Sådan foregår en professionel behandling med Dermaroller

  • Huden afrenses
  • Huden bedøves med en effektiv creme du sidder med i ca. 30 minutter
  • Huden rulles med den valgte Dermaroller på 1,0 eller 1,5 mm
  • Huden indsmøres med Lipopeptid indeholdende Vitamin A og eller koncentreret hyaluronsyre
  • Huden påføres Dermaroller-MASK som er en intensiv Hyaluronsyremaske

Vi anbefaler hjemmebehandling med Home Care Dermaroller 2 til 3 gange ugentligt i 4 uger op til den professionelle behandling og herefter 2-4 professionelle behandlinger med 6-8 ugers mellemrum.

Dermaroller til hjemmebrug

Dermaroller behandling fortsættes under og efter den professionelle behandling 2 til 3 gange om ugen.

Ring på 3888 7500, hvis du har yderligere spørgsmål. Du er også velkommen til at skrive på info@tku.dk

Sådan fungerer en dermaroller til professionel brug

Micro-needling er en meget kompleks proces, men princippet er meget let at forstå. I Micro-needling stimulerer vi ganske enkelt kroppens naturlige evne til at hele sig selv. Dermarollerens patenterede nålespids forårsager en kontrolleret skade, som stimulerer til ny cellevækst. Bindevævsceller også kaldet fibroblaster omdannes derved til kollagen og elastin. Denne proces kaldes neo-collagenesis.

Da micronålen er så fin og sylespids opstår der ikke et sår, og microhullet lukker sig derfor hurtigt igen. Huden forbliver intakt, men den opståede nervestimulans udløser en omfattende helingsproces. Tillige stimuleres vores endothelceller (de celler der beklæder indersiden af vores kar) til yderligere vækst. Herved dannes flere små kapillærer (blodkar) og blodgennemstrømningen øges i det behandlede område. Denne proces kaldes neo-angiogenesis.

I tiden lige efter rulningen er huden 200 gange mere modtagelig for optagelse og det udnyttes ved at tilføre vigtige komponenter som stimulerer ovennævnte proces yderligere.

Selvom behandling med Dermaroller til professionel brug virker enkel, er det ikke en god idé at behandle dig selv. Uden viden om hudens anatomi, sterile omgivelser og den rette brug af rullen, risikerer du uønskede bivirkninger, du kan skade din hud alvorligt og få alvorlige infektioner. En medicinsk rulle er en engangsrulle med nåle, der perforerer huden og må derfor ikke genbruges.

Comments are closed.