Den originale Dermaroller

Den originale Dermaroller

Den originale dermaroller er tysk og produceres i Tyskland

Dermaroller, Microneedling eller Mesoterapi?

Hos Thomas Kjær Uhlig er vi glade for den originale dermaroller. Kært barn har mange navne og selvom der er lidt forskel på Dermaroller, Microneedling eller Mesoterapi ligger de meget tæt op af hinanden. Ved at penetrere huden på forskellig vis, med en rulle eller nåle øges optageligheden mere end 200 gange af det produkt vi efterfølgende supplerer med. Der laves et kontrolleret traume i huden, hvorved huden stimuleres til at genopbygge sig selv. Det afgørende er kvaliteten af den rulle, nåle og produkter man anvender.

Disse behandlinger skal ikke forveksles med Restylane Skinbooster, som er en mere invasiv behandlingsform som består af injektioner. De går en smule dybere i huden ligesom de også tilfører huden volumen. Dermaroller virker mere på overfladen, hvilket giver en opstrammende effekt. De allerfineste linier og rynker mindskes. Det kan i nogle sammenhænge være nødvendigt at kombinere med fillers som Restylane eller Juvedérm hvis rynkerne er blevet for dybe, eller der er et tab af volumen i underhuden.

Rul dig til en smuk hud – uanset alder!

DermarollerVores hudceller har en levetid på 4-6 måneder. Derfor virker en dermaroller uanset hvor gammel du er. Hvis du oplever, at din hud ældes mere end du synes om, er behandling med Dermaroller eller eDermastamp en effektiv måde at forbedre din huds tilstand på. Har du ydermere hudproblemer, som f.eks. ar efter acne (sidstnævnte må dog ikke være i udbrud), brandskader eller strækmærker, er behandlingen også yderst effektiv. Effekten bliver endnu større hvis din hjemmebehandling kombineres med vores professionelle behandlinger.

Den originale dermaroller – giver en bred vifte af muligheder

Hjemmebehandling fortsættes under og efter den professionelle behandling 2 til 3 gange om ugen.

Med Home Care Dermaroller® kan du nu selv hjælpe til derhjemme og derved, på nænsom vis, styrke din hud og gøre den mere levende. Vi anbefaler altid, at du benytter hjemmesættet, både op til professionelle behandlinger, under og efter.
Hjemmesættet kan købes i klinikken. Du kan også bestille en tid hvor du bliver undervist i, hvordan du selv skal varetage behandlingerne.
I klinikken tilbyder vi de dybere professionelle behandlinger med nålelængde mellem 1 og 1.5 mm.

eDermastamp kan koncentreres til steder du ikke selv kan komme til med din hjemmeruller. Den kan ligeledes indstilles i dybden, så særlige problemområder behandles mere effektivt. Behandlingerne kan bruges hver for sig, eller i en kombination, afhængigt af hudens behov og dit ønske.

Comments are closed.