Botox behandling mod tænderskæren

Når man skærer tænder, skyldes det kraftige spændinger i kæbemuskulaturen. Tænderskæren også kaldet Bruxisme er særligt udtalt, når man sover. En botox behandling mod tænderskæren kan hjælpe dig til en god nats søvn. Du kan læse mere om Botox her.

Ring allerede i dag på 3888 7500 og bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Spændingerne kan dæmpes væsentligt ved behandling med Botox, der går ind og afspænder kæbemusklen. Behandlingen er ikke vedvarende, men skal gentages efter 3-6 måneder. Der er dog en tendens til, at gentagne behandlinger får musklen til at svinde lidt ind og forårsage færre spændinger – og så holder effekten af behandlingerne typisk længere. Botox behandlingen af kæbemuskulaturen vil over tid mindske musklens størrelse, sådan så kæbens bredde fremstår mere smal. Dette giver ofte et mere feminint udstryk.

Behandling med Botox er især velegnet til dig, der har prøvet fx bideskinnebehandling mod tænderskæren, men uden den store effekt.

En del patienter oplever, at behandlingen ikke kun afhjælper tænderskæren, men også mindsker deres tendens til hovedpine. De fleste patienter oplever desuden en bedre søvn som direkte følge af den mere afslappede kæbemuskulatur. Ligeledes vil kæbeleddet aflastes.

Botox behandling mod tænderskæren giver en smallere kæbe. Kvinde før og efter billede.

Eksempel på botox behandling mod tænderskæren, der resulterer i et smallere og mere feminint underansigt. Læs mere her.

 

Comments are closed.