Botox behandling til Panderynker

Panderynker behøver bestemt ikke skyldes, at du har været specielt bekymret eller vred i dit liv – men ofte kan det se sådan ud.

Vil du af med rynkerne i panden?

Her kan du læse mere om:

  • Panderynker og Botox behandling
  • Dybe panderynker og kombinationsbehandling med Botox og Restylane
  • Hvordan opstår rynkerne i panden?
Botox behandling af bekymringsrynke /panderynker. Kvinde før og efter billede.

Afslappet pande før og efter en Botox behandling. Her er desuden suppleret med Clinical Super3 Booster A-vitamin creme fra Beauté Pacifique.

Panderynker og Botoxbehandling

Udtalte vandrette rynker i panden får os til at se lidt hærgede og trætte ud.

De fleste panderynker kan behandles med ganske små mængder Botox. Det dæmper aktiviteten i de muskler, der skaber rynkerne, og allerede efter et par uger ses den fulde virkning. Får du de rynkedannende muskler behandlet regelmæssigt, aftager den langsomt af sig selv – ganske som enhver anden muskel, der ikke længere bruges så aktivt.

Botox behandling af pande og bekymringsrynke. Kvinde før og efter billede.

Dybe panderynker behandlet med Botox. Når huden får ro til at hele, vil rynkerne over tid glattes mere og mere. Ønskes huden mere glat kan suppleres med Skinbooster/Filler.

Kombinationsbehandling af dybe panderynker

Hvis dine panderynker er blevet meget dybe, skal de behandles med en kombination af Botox og Restylane. Dybe rynker er egentlig en form for ardannelse, men kombinationsbehandlingen og brug af en effektiv antirynkecreme (vi bruger Clinical Super3 Booster) vil stille og roligt kunne hele din hud.
Nogle gange opstår panderynker, fordi man har tunge øjenlåg. Når det føles som om, øjenlågene hænger, løfter vi panden op – og det er anstrengende i længden. Skyldes dine panderynker tunge øjenlåg, kan vi hjælpe dig med en øjenlågsoperation.

Hvordan opstår rynkerne i panden?

Hver gang du smiler, griner, ser overrasket eller bekymret ud og i det hele taget bruger din mimik, opstår der rynker. Det er små sammentrækninger i de muskler, der ligger under huden. Jo mere du bruger din mimik, jo dybere rynker får du. Men det er ikke alle rynker, der gør noget dårligt for dit ansigt. De er også ofte med til at give dit ansigt karakter, og derfor er det vigtigt at skelne, hvilke rynker der skal behandles, og hvilke der godt må være der.
Der er også forskel på, hvordan vi rynker vores hud. Hos nogle folder huden relativt lige, fx vandrette rynker i panden, mens den danner bølgeform hos andre. Jo mere lige en fold er, des større bliver tendensen til, at den udvikler sig til det, man kalder en permanent rynke.
De permanente rynker er de rynker, som ikke forsvinder, når du slapper af i musklerne eller strækker huden ud. Her er der opstået små skader i huden, lidt lige som ar. De kan stadig behandles, men kræver lidt mere tålmodighed. Behandlingen består dybest set i at give huden fred til at reparere sig selv.

Botox behandling af bekymringsrynke, smilerynker ved øjnene samt brynløft. Kvinde før og efter billede.

Her er der behandlet med Botox for bekymringsrynker/11-tal.

Comments are closed.