Botox behandling til Øjenbrynsløft

Begynder de øvre øjenlåg at hænge en smule og synes du at makeup området på øvre låg er for lille eller at dine øjenbryn sidder for lavt (eller asymmetrisk) kan dette nemt og virkningsfuldt korrigeres med en Botox behandling til øjenbrynsløft.

Botox behandling som viser brynsløft. Åbner øjet flot. Kvinde før og efter billede.

Øjenbrynsløft med en Botox behandling. – close-up. Læg mærke til, hvordan øjenlåget er blevet løftet. Det kan have betydning i situationer, hvor man ønsker at udsætte en operation af øvre øjenlåg.

Vi kan løfte øjenbrynene på flere måder. Den mest brugte metode til et øjenbrynsløft er med Botox, men øjenbrynet kan også løftes flot med Restylane. I nogle tilfælde opnås det flotteste resultat ved at kombinere effekterne af Botox og Restylane.

Øjenbrynsløft med Botox

Vi har muskler i vores ansigt, som trækker vores øjenbryn op, og muskler, som trækker vores øjenbryn ned. Med tiden vil tyngdekraften og en ændring i huden være med til at give en overvægt til de muskler, som trækker ned og dermed sænker vores øjenbryn.

Ved at reducere spændingen i de muskler, der trækker øjenbrynene ned, vil man få et løft af øjenbrynene. Samtidig opnår man et let løft af huden på det øvre øjenlåg. Det gør dine øjne “større” og mere levende.

Ønsker du mere generel viden om Botox kan du læse mere her.

Botox behandling for øjenbrynsløft, pande og smilerynker ved øjnene. Desuden en let læbeforstørrelse med Restylane.

Her er der blandt andet behandlet med Botox for at opnå et brynløft. Der er yderligere givet Botox i pande og ved kragetæer samt et let læbeforstørrelse med Restylane.

Øjenbrynsløft med Restylane

En alternativ metode for et øjenbrynsløft er med Restylane filler. Ved at lægge ganske lidt Restylane under øjenbrynet, kan det løftes og få en flot form. Teknikken er særligt velegnet, hvis øjenbrynet er sunket pga. en mindskelse af den fedtpude, som ligger under brynet.

Er øjenbrynene sunket meget kan alternativet være et kirurgisk pandeløft. Det mest elegante er et endoskopisk løft hvor arrene skjules i hårgrænsen.

Comments are closed.