Smallere kæbe med en Botox behandling

Du kan få en smallere kæbe og dermed dit ungdommelige hjerteformede ansigt tilbage ved at mindske kæbepartiet med en Botox behandling. Behandlingen kombineres ofte med en Restylane behandling også kaldet v-shape, der giver mere fylde til kindbenene og/eller læberne. Her kan du læse mere om Restylane / Juvedérm.

Det hjerteformede ansigt med en smallere kæbe

En smallere kæbe efter Botox behandling. Fremhæver kindben. Kvinde før og efter billeder

Billederne viser en ændring af ansigtsproportionerne efter en Botox behandling af kæbemusklen. Bemærk den mere harmoniske hjerteform, den smallere kæbe hvorved kindbenene fremhæves.

Smallere kæbe med en Botox behandling skaber et mere feminint udtryk. Kvinde før og efter billder

Her har en behandling med Botox gjort kæbepartiet væsentligt smallere. Med Restylane Lip har læberne fået fylde og sensualitet.

Ved at anvende Botox i kæbemusklen får man den til at slappe af og blive mindre fremtrædende. Med tiden vil den langsomt formindskes af sig selv, ganske enkelt fordi du bruger den mindre, når Botox behandlingen sørger for, at du ikke går og spænder den hele tiden.

Det kraftigere kæbeparti

Synes du dit kæbeparti er for smalt, kan du gøre det mere markeret med en Restylane behandling.
Hvor Botox går ind og får muskulaturen til at slappe af, fungerer Restylane som en filler, der giver huden en opstramning og gør dine naturlige ansigtstræk mere fremtrædende. Efter behandlingen går du fra klinikken med et mere fremhævet kæbeparti. Læs mere og se billeder her.

Comments are closed.