Bekymringsrynker glattes elegant med Botox

Bekymringsrynker i panden behøver bestemt ikke skyldes, at du har været specielt bekymret eller vred i dit liv – men ofte kan det se sådan ud. Som oftest glattes bekymringsrynken elegant med en Botox behandling. Her kan du læse mere om:

Bekymringsrynker og kombinationsbehandling med Botox og Restylane
Panderynker og Botox behandling
Hvordan opstår rynkerne i panden?

Bekymringsrynker glattet med Botox. Før og efter billede i aktivitet

Bekymringsrynker behandlet med Botox. Her ses et forsøg på at se vred ud. Der er ikke længere den samme muskelaktivitet, og rynkerne glattes mere og mere ud som tiden går!

Botox behandling er genialt til bekymringsrynker

Bekymringsrynker eller vredesrynker er typisk en, to eller nogle gange tre lodrette furer i panden mellem øjnene. De opstår naturligt med alderen, og det er forskelligt fra person til person, hvor mange furer man er disponeret for at danne. De kan blive forstærket af træthed hvor man anstrenger musklerne omkring øjnene, selv om man egentlig er for træt til at fortsætte.

De fleste bekymringsrynker kan behandles med ganske små mængder Botox. Botox dæmper aktiviteten i de muskler, der skaber rynkerne, og allerede efter et par uger ses den fulde virkning. Får du de rynkedannende muskler behandlet regelmæssigt, aftager den langsomt af sig selv – ganske som enhver anden muskel, der ikke længere bruges så aktivt.

Kombinationsbehandling af bekymringsrynker

Hvis dine bekymringsrynker eller vredesrynker er blevet meget dybe, skal de behandles med en kombination af Botox og Restylane / Juvéderm. Dybe rynker er egentlig en form for ardannelse, men kombinationsbehandlingen og brug af en effektiv antirynkecreme (vi bruger Clinical Super3 Booster) vil stille og roligt kunne hele din hud.

Hvordan opstår rynkerne i panden?

Hver gang du smiler, griner, ser overrasket eller bekymret ud og i det hele taget bruger din mimik, opstår der rynker. Det er små sammentrækninger i de muskler, der ligger under huden. Jo mere du bruger din mimik, jo dybere rynker får du. Men det er ikke alle rynker, der gør noget dårligt for dit ansigt. De er også ofte med til at give dit ansigt karakter, og derfor er det vigtigt at skelne, hvilke rynker der skal behandles, og hvilke der godt må være der.
Der er også forskel på, hvordan vi rynker vores hud. Hos nogle folder huden relativt lige, fx vandrette rynker i panden, mens den danner bølgeform hos andre. Jo mere lige en fold er, des større bliver tendensen til, at den udvikler sig til det, man kalder en permanent rynke.
De permanente rynker er de rynker, som ikke forsvinder, når du slapper af i musklerne eller strækker huden ud. Her er der opstået små skader i huden, lidt lige som ar. De kan stadig behandles, men kræver lidt mere tålmodighed. Behandlingen består dybest set i at give huden fred til at reparere sig selv.

Comments are closed.