Botox behandling mod rynker for et friskere look

Med nænsom hånd og stor erfaring udføres Botox/Azzalure/Vistabel behandling af Speciallæge med 10 års erfaring.
Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Kvinde behandlet med Botox for bekymringsrynke. Restylane Skinbooster til forbedring af hudens kvalitet.

På billederne ser du, hvordan Botox behandlinger har mindsket bekymringsrynkerne. Desuden er anvendt Restylane til hageområdet, mundvige og næse-mund furer. Endvidere Restylane til kindben og læber. Der er desuden benyttet Restylane Vital forløb til smokerlines og øvrige overfladiske linier.

Er det din første Botox behandling?

Er det første gang, du skal have en Botox behandling, doserer vi forsigtigt. Dette gøres for at se, hvordan netop du reagerer på behandlingen. Herefter kommer du til en gratis touch-up inden for 2-3 uger. Dette er inkluderet i prisen. Her suppleres behandlingen efter behov så vi opnår et optimalt resultat.

Ønsker du at læse mere om de enkelte behandlinger se herunder:

Panderynker
Øjenbrynsløft
Bekymringsrynker
Smilerynker
Kæbe
Tandkødssmil
Tænderskæren
Svedproduktion

Hvad er Botox?

Botox behandling af bekymringsrynke over næsen, sløring af smilerynker ved begge øjne samt øjenbrynsløft. Diskret læbeforstørrelse med Restylane.

På billedet ser du resultatet af Botox behandlinger mod bekymringsrynker over næsen, sløring af kragetæer ved begge øjne og øjenbrynene der er blevet løftet. Desuden er der brugt Restylane til fylde i læber samt udglatning af mundvige.

Her kan du få en mere dybdegående viden om Botox

Historie, virkning og behandling
Sådan foregår en behandling hos os
Mulige bivirkninger

Botox er et protein

Botox er et protein opbygget af aminosyrer og nedbrydes af kroppen og udskilles i urinen. Det er således ikke muligt at ophobe i kroppen, hvorfor man også kan blive behandlet flere gange. Botox behandlinger regnes som en særdeles sikker procedure.
Botox har været brugt i mange år til behandling af rynker, øjensygdomme og neurologiske lidelser. Der laves tusindvis af behandlinger hvert år, og det er en af de mest populære behandlingsmåder mod de synlige tegn på aldring.

Botulinum toxin A er et neurotoxin som udvindes fra bakterien Clostridium botulinum. Den tyske læge Kerner beskrev første gang i 1817 en madforgiftning der medførte lammelse af skeletmuskulaturen, og foreslog allerede dengang terapeutiske anvendelser af stoffet. I 1870 brugte en anden tysk læge Muller navnet botulisme om denne forgiftning, efter det latinske navn for pølse, idet pølser var en kendt kilde til sådanne madforgiftninger. Bakterien og toxinet blev første gang isoleret i 1895. I 1949 viste A.S. Burgen at Botulinum toxin A blokerer den neuromsuskulære overførsel af impulser, ved at blokere frigørelsen af acetylcholin i nerveenderne. I 1973 publicerede Alan Scott en artikel hvor man beskrev brugen af Botulinum toxin A i de ydre øjenmuskler (dem der styrer hvor vi retter blikket hen). Og dermed startede den terapeutiske brug af Botulinum toxin A.

Hvordan virker Botox

Botox virker ved at hæmme nervens impulser til den behandlede muskel, så muskelaktiviteten dæmpes, og huden får fred til at reparere de skader i huden, som kommer gennem de gentagne foldninger. Stoffet afslapper musklen, så den ikke trækker sig sammen. På denne måde bliver den overliggende hud glat og uden rynker, mens de ubehandlede muskelfibre stadig arbejder på normal vis og gør, at vi stadig kan bevare mimik og naturlighed. Det er doseringen der er afgørende for, hvor meget mimik, der bevares. Vi aftaler altid dosering med den enkelte før selve Botox behandlingen.

Mulige bivirkninger ved behandlingen

Forbigående rødme eller et blåt mærke er de mest almindelige bivirkninger – og dog er selv disse ret sjældne. Er uheldet ude kan begge dele dækkes med makeup og vil hurtigt forsvinde.

I visse tilfælde kan Botox påvirke en nærliggende muskel og dermed forårsage en forbigående svaghed i denne muskel. Sjældent kan man ligeledes forbigående opleve et hængende øjenlåg eller asymmetrisk ansigtsmimik. Under alle omstændigheder er risikoen afhængig af den muskel, der ønskes behandlet, og du vil blive informeret om dette inden behandlingen. Eftersom effekten ikke er vedvarende, vil eventuelle bivirkningerne generelt kun vare i få uger.

Vi behandler dynamiske og permanente rynker med Botox

Der er forskel på vores rynker, og ikke alle rynker gør noget dårligt i et ansigt. Det er derfor vigtigt at skelne mellem, hvilke rynker der skal behandles og hvilke der må være der og ligefrem giver os karakter og udstråling.

Der er dynamiske rynker. De kommer af sammentrækninger i den underliggende muskulatur hver gang, du smiler, griner, ser overrasket eller bekymret ud. Jo mere du burger din mimik, desto dybere vil dine rynker blive. Dynamiske rynker forsvinder, hvis man ved hjælp af Botox, afslapper den underliggende muskulatur.

De permanente rynker er de rynker, som ikke forsvinder, når du slapper af i den underliggende muskulatur, eller strækker huden ud. Permanente rynker kræver mere tålmodighed og behandles ofte med en kombination af både Botox og Restylane. Du vil dog ofte opleve en væsentlig bedring med en Botox behandling, da huden får fred til at reparere sig selv.

Botox behandling af nedre ansigt og specielt omkring munden

Botox behandlinger i nedre del ansigtet kan bl.a. trække de triste mundvige opad, udglatte smokerlines og behandle hagerynker. Er der tværgående linjer på halsen kan de ligeledes glattes betragteligt.

Botox behandling af kæbens muskulatur resulterende i en smallere kæbe med et mere harmonisk og feminint udtryk til følge.

Billederne viser en ændring af ansigtsproportionerne med Botox behandling af kæbemusklen. Bemærk den mere harmoniske hjerteform og fremhævelsen af kindbenene.

Sådan foregår en Botox behandling hos os

Med den mindste kanyle gives yderst præcist en meget lille mængde Botox/Azzalure/Vistabel de ønskede steder i ansigtet. Da nålen er så lille og mængderne, der gives, er så små, vil der kun være et ganske lille ubehag forbundet med behandlingen. Der er ikke brug for nogen form for bedøvelse, og normal aktivitet kan genoptages umiddelbart efter.

Hvad kan jeg forvente af en Botox behandling

Behandlingen foregår nemt og hurtigt og uden såkaldt down-time, så du kan genoptage normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingerne. En lille behandling med en stor effekt, der giver en god oplevelse af et forbedret udseende.

Hvis det er dynamiske rynker som gør, at du ser ældre ud, end du er, eller ønsker at se ud, så kan Botox behandlinger glatte disse rynker og give dig et mere ungdommeligt udseende. Er de permanente rynker dybe og kombineret med solskadet hud, vil behandlingen ikke fjerne rynkerne. Det kan være nødvendigt med kombinations behandling med Restylane og sommetider må andre mere omfattende metoder tages i brug. Dette værende sig laser, peeling m.m. Botox behandling vil heller ikke kunne erstatte behovet for øjenlågsoperation eller et evt. kirurgisk ansigtsløft.

Hvor længe holder Botox

En Botox behandling er en midlertidig behandling. Den holder 3-6 måneder, og behandlingen skal typisk gentages 2-3 gange om året. Dette varierer fra person til person. Vores erfaring er, at behandlingen holder længere, når man har fået den nogle gange.

Comments are closed.