Clinical Serien

Beauté Pacifique · Clinical Serien

Alle produkter mærket “Clinical” er særligt effektfulde – og dermed påvirker de huden væsentligt mere end almindelige cremer.

Har du ikke allerede fået scannet din hud, vil det ideelle være, at du kontakter vores speciallægeklinik for kosmetisk behandling på telefon: 38 88 75 00 og booker tid til en gratis hudscanning og personlig vejledning i brugen af produkterne.

Da vi betragter den personlige vejledning som afgørende for både sikkerhed og korekt brug af disse produkter kan vi desværre ikke tilbyde at fremsende produkter.


CLINICAL SUPER3 – BOOSTER

super3booster-aeske

Ekstra stærk A-vitamin-ester creme

Cremen indeholder tre A-Vitamintyper, der gendanner kollagenstruktur i fuldhuden. Reducerer hudens produktion af fedtstof og indeholder Propolis, der modvirker følgeskader fra uren hud. Tilsat koncentreret Rooibos som anti-oxidant.

Anvendelse: Cremen påføres tyndt om aftenen på afrenset hud.

Vær opmærksom på, at Clinical Super3 Booster (der ikke skal forveksles med den almindelige Super3 Booster fra samme firma), i enkelte tilfælde kan påvirke huden, så den får tendens til rødme eller prikken, de første gange man påfører cremen.

Bliver din hud lidt irriteret, så hold 1 til 3 dages pause og fortsæt herefter med brugen. Nogle har behov for langsom optrapning af denne særdeles effektive creme med A-Vitamin estere, der øger hudens modstandsdygtighed overfor ydre påvirkninger.

De fleste kan dog uden problemer benytte cremen fra starten og mærker hurtigt, hvor blød, glat, smidig og robust huden bliver. Hav derfor blot tålmodighed. Cremens virkning er imponerende.

Særlige fordele:

 • Nedsættelse af sebumsekretion ved uren hud
 • Genopbygning ved svære aldersforandringer
 • Den ultimative antirynkecreme
 • Styrker tynd og gennemsigtig hud
 • Effektivt ved aktinisk degenereret hud

50 ml tube

Vejl. udsalgspris 720,00 DKK

Vores pris 648,00 DKK

100 ml tube

Vejl. udsalgspris 1.220,00 DKK

Vores pris 1.098,00 DKK


CLINICAL SUPER3 – EXFOLIATOR

super3-exfoliator-tube

Stærkt virkende skrubbe-creme

Cremen indeholder skrubbekorn, der mekanisk løsner døde og overflødige hudceller. Desuden exfolierer cremen samtidigt biologisk med Glycolic Acid, Azelaic acid samt salix alba bark extract. Tilsat Propolis og koncentreret Rooibos.

Anvendelse: Cremen masseres ultra-blidt ind på våd hud med cirkulære bevægelser af fingerspidserne. Lad dernæst cremen forblive på huden i ca. 1-2 min. og afvask derefter med rigeligt vand. Når huden er tør, påføres plejende creme. Bør ikke benyttes mere end 1-2 gange ugentligt og kun efter hudscanning har vist at det øvre hudlag er tilstrækkeligt robust. Ring og bestil tid til en gratis hudscanning

Undgå kontakt med øjenomgivelserne.

Stærkt virkende skrubbe-creme til lejlighedsvis anvendelse ved:

 • Forøget sebum-sekretion
 • Uren hud
 • Exfoliering før non-ablative lysbehandling
 • Exfoliering som lejlighedsvis kur

50 ml tube

Vejl. udsalgspris 289,00 DKK

Vores pris 260,00 DKK


CLINICAL SUPER3 – DERMATABLETTER

dermatabletter

Better Skin Tablets 60 stk.

Dette revolutionerende og patentanmeldte hudpleje/kosttilskud kombinerer det bedste fra havet med det bedste fra planteriget. Indeholder ekstrakt af hajbrusk, der er velkendt som collagenopbyggende og har desuden et rigt indhold af Rooibosekstrakt. Rooibosekstrakten kommer fra Sydafrika, og er et af de allermest lovende ekstrakter til forbedring af huden og til styrkelse af kroppens naturlige værn mod aldersforandringer. Der findes utallige kliniske studier, der viser de gode resultater af Rooibos. Derma tabletter virker systemisk indefra og fungerer som en yderst effektiv anti-age/anti-oxidant, der beskytter overalt i kroppen og i huden.

Derma tabletten indeholder både Marine Compound og Rooibos – ekstrakt. Marine Compound indeholder ekstrakt af dybhavsfisk. Rooibos-ekstrakt kommer fra den sydafrikanske plante Aspalathus Linearis, som i Sydafrika er kendt som det foretrukne naturprodukt til pleje af tør og irriteret hud. Videnskabelige undersøgelser af virkningerne har nu ført til, at kendskabet til Rooibos udbredes over hele verden.

Huden skal ses som en enhed. På den måde, er det hele kroppen som har glæde af at indtage Derma-tablletter, og det er tydeligt at se på en hudscanning.

Anbefalet dosis: 2 tabletter dagligt, eller efter lægens anvisning. Synkes hele med rigelig væske i forbindelse med et måltid eller ca. en time forinden. Da den røde te (Rooibos) er meget koncentreret: 1 tablet svarer til 50 kopper rød te, skal tabletterne indtages om morgenen. På den måde udnyttes den opkvikkende effekt bedst muligt.

Nyt i Dermatabletter (og i La Forte)

• Vi har tilsat D Vitamin (solvitaminet) i LA FORTE. D Vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. Vi har valgt Ergocalciferol som kilde til D Vitamin.

• Ny kilde til A Vitamin: Vi har tilsat Retinylacetat i stedet for Betacarotene.

• LA FORTE er fremstillet på en ny måde, der gør det nemmere at indtage tabletterne.

Særlige fordele:

 • Giver fugtighedsindholdet i huden et kæmpe løft, der hjælper problemhud
 • Giver huden en stærk anti-age effekt indefra
 • Særlig effektiv ved alvorlig tørhed i huden
 • Testresultat: 59% mere vand i overhuden efter 3 måneder. Hudens evne til at holde på fugten øges markant

60 stk. blisterpakning

Vejl. udsalgspris 395,00 DKK

Vores pris 355,00 DKK


CLINICAL SUPER3 KLØESTILLENDE

kloeecreme_tube

Stærkt kløestillende creme

Stærkt virkende kløestillende creme til effektiv behandling af kløende og irriteret hud.

Anvendelse: Cremen påsmøres i et tyndt lag morgen og aften.

Ved regelmæssig brug virker cremen tillige genopbyggende.

100 ml tube

Vejl. udsalgspris 355,00 DKK

Vores pris 319,00 DKK


CLINICAL SUPER 3 – UG CREME

ug-creme

Stærk exfoliator til hovedbunden

Skæl fjernes i hovedbunden ved at smøre området til natten. Husk at hovedpuden skal beskyttes med et håndklæde for at undgå fedtpletter.
Næste morgen skylles cremen ud med varmt vand og håret vaskes herefter med Beauté Pacifiques shampoo til fint hår. Behandlingen kan gentages i 2-3 nætter, herefter 1 gang pr. uge ved behov.

Cremen kan tilsvarende anvendes til tørre, skællende pletter på albuer, knæ og fødder.

Må ikke anvendes i ansigt og andre sarte steder.

15 ml tube

Vejl. udsalgspris 100,00 DKK

Vores pris 90,00 DKK

Comments are closed.