Beauté Pacifique – Dansk hudpleje i verdensklasse

Efter forespørgsel fra mange patienter, har vi valgt at forhandle den danske hudplejeserie Beauté Pacifique. Hvorfor? Simpelthen fordi det er det bedst dokumenterede og noget af det mest virksomme produkt der er på markedet.

Med Beauté Pacifique får du aktive plejeprodukter, der virkelig kan gøre en forskel.

Målsætning for virksomheden

Det er virksomhedens målsætning, at hjælpe enhver, der ønsker sig en bedre hud, dette forhold afspejles tydeligt i prissætningen der er enestående – produkternes effektivitet taget i betragtning.

beaute-logo-cremer-nye

Med Beauté Pacifique har vi mulighed for at reparere aldersforandringer og solskader i hele hudens tykkelse. Cremernes virkning kan dokumenteres vha. en avanceret ultralydsscanning af din hud.

Scanning af huden

I klinikken har vi vores egen ultralydsscanner, og alle vores kunder kan bestille en gratis scanning. Vi foretrækker at indlede behandling med en hudanalyse på baggrund af en scanning. Lige som vi og vores kunder synes at det er interessant at følge scanningsbillederne over tid og dermed se, hvordan huden genopbygges og overraskende hurtigt bedres.

Beauté Pacifique produceres hos GMPack, der arbejder internationalt med pakning af lægemidler. Virksomheden er således godkendt og certificeret til lægemiddelhåndtering. Renheden og dokumentationen i forbindelse med kvalitetssikring og produktion er helt i top.

Hvad med parabenerne

Produkterne er alle parabenefri (undtagen lermasken).

På Marselisborg Hospital er det af et lægeligt forskerteam videnskabeligt dokumenteret, at Beauté Pacifique’s A-Vitamincreme kan forbedre huden – svarende til en reel foryngelse. En så iøjnefaldende effekt kan normalt kun opnås ved brug af lægemidler, men Beauté Pacifique har opfundet og patenteret et unikt “delivery” -system, der har revolutioneret behandlingspotentialet for produkter uden for lægemiddelverdenen.

Clinical – serien

Vi forhandler alle Beauté Pacifique’s produkter herunder også Clinical-serien, som er specielt designet af speciallæger, til brug hvor der er behov for ekstra stor effekt. Den er derfor meget koncentreret og det ypperste inden for Beauté Pacifique’s produkter.

Kundekartotek og 10 % rabat

Vi giver altid 10 % prisreduktion (i forhold til vejledende udsalgspris) på alle vores Beauté Pacifique produkter, herunder også Clinical-serien. Desuden fører vi kundekartotek, hvor dine køb opsummeres og hver gang du har købt for kr. 3.000,-, forærer Beauté Pacifique dig et valgfrit af deres produkter (dette gælder dog ikke for Clinical-serien).

Vi udsteder gavekort og kan pakke gaver elegant ind til jul, fødselsdag og andre mærkedage.

Kontakt

Ring i vores telefontid og bestil tid til en ultralydsscanning af din hud. Så vil vi hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige produkter når du vil gøre det bedst muligt for din hud. Telefon 33 88 75 00

Comments are closed.